CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe gaat aankomend carnavalsjaar eruit zien?

Beste Metworsten en Metworsterinnen,

Na de kerstboom en oliebollen is het normaal gesproken de tijd om te gaan denken aan carnaval, de outfits uit te zoeken en ons op te maken voor heerlijke carnavalsdagen. Dit jaar wachten we alleen nog even op mooi weer…De besturen van de drie carnavalsverenigingen CV de Metworst, Stichting Jeugdcarnaval en CV de Foekepot in Zillewold hebben samen besloten dat het weekend van 10-12 juni het beste moment is voor ons Zomercarnaval! Hierbij hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met andere Zillewoldse activiteiten. 

Vanuit alle verenigingen, in samenwerking met de organisatie van Zomercarnaval Silvolde en de Silvoldse horeca hebben wij enorm veel zin om er met z’n allen een XXL Carnavalsfeest van te maken. Hoe dat er concreet uit gaan zien, werken we in de aankomende maanden verder uit. Houd de socials en mail dus goed in de gaten om niets te missen.

Als tipje van de sluier hierbij alvast de hoofdlijnen:
21 mei:          ​ Jeugdprinsenmiddag
3 en/of 4 juni:​ Pronkzitting Metworst
10 juni​​:           Pronkzitting Foekepot
11 juni​​:           Totaalcarnaval XXL
12 juni​​:           Optocht met Afterparty Totaalcarnaval XXL

Om toch ook het carnavalsgevoel in februari niet ongemerkt voorbij te laten gaan, wordt er achter de schermen met enorm enthousiasme hard gewerkt aan een Totaalcarnaval-Online programma. Lekker bij de kachel met een goed glas rode wijn of een pot bier.

Hoe dan ook: het carnaval in Zillewold leeft, Alaaf!!

Ut lup altied weer uut!