CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitnodiging voor alle Silvoldenaren…

fallback image post metworst
Nog een week, dan weet Silvolde wie de nieuwe hoogheid is bij de Metworst… De Minister van Informatie en De Minister van Schriefwark hebben een rustige avond...

Bent u er al klaar voor? Dé opening van een gezellig nieuw karnavalsseizoen bij De Metworst? Wij wel en we hebben er zin in!

Door verschillende commissies en enthousiaste leden is er de afgelopen weken hard gewerkt om er een mooie en verrassende opening van te maken.

Het belooft dit jaar weer een bijzonder karnavalsjaar te worden met extra sfeer rondom en in ’t Molentje, nog meer live muziek op karnavalszondag en een nieuw programma op de maandag.

De Minister van Informatie en De Minister van Schriefwark hebben een rustige avond...
Het karnavalsseizoen wordt dit jaar wat later afgesloten dan we gewend zijn, want op zaterdag 29 mei is er weer een heuse zeskamp. Maar zover zijn we nog lang niet: we beginnen bij het begin! Zaterdag 14 november starten we het karnavalsseizoen traditie getrouw om 20.11 uur met de “pronkenpresentatie” in onze residentie ’t Molentje.

Één van de hoogtepunten van deze avond is de verrassende wijze waarop Prins Metwaldus de 47ste en zijn nieuwe gevolg gepresenteerd wordt. Maar naast de prinsenpresentatie staan er deze avond nog vele verrassingen in het draaiboek en uiteraard wordt ook afscheid genomen van Prins Metwaldus de 46e, Bart Holthausen en zijn adjudanten René Roordink en Peter Pruijn. Voor sfeer en muzikale omlijsting zorgt zoals vanouds ons eigen dweilorkest De Kroezenhøkers. Kortom; het wordt weer een avond met verrassende optredens, veel humor, sfeer én gezelligheid. Hier wilt u toch bij zijn!

Voor onze leden is de toegang tot deze avond gratis. Mocht u het afgelopen jaar een nieuwe partner, buren of vrienden hebben gekregen neem ze gerust mee! Ook zij zijn van harte welkom en hoeven geen entree te betalen.

Wij zien jullie graag op zaterdag 14 november!

Bestuur CV De Metworst