CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitnodiging en uitleg kaartverkoop

Lees hier alle belangrijke informatie omtrent de kaartverkoop op vrijdag 7 januari.

Geachte leden en sponsoren,

Over een week is het zover. Op vrijdag 7 december start de kaartverkoop voor onze Jubileumpronkzittingen (vrijdag 22 en zaterdag 23 februari), de Grandioze Feestavond met Q5 en DJ Jari (zaterdag 2 maart) en voor de 55 The Golden Edition op 19 januari. Graag attenderen wij u hier nogmaals op en verschaffen wij u informatie m.b.t. de kaartverkoop, maar ook omtrent de oliebollenveiling.

Kaartverkoop Jubileumpronkzittingen
Als lid kunt u, uw kaart ophalen alvorens de verkoop begint. Leden kunnen hun kaarten ophalen tussen 19.00 en 20.30 uur bij onze residentie 't Molentje (ingang zaal). U kunt naast uw eigen kaart ook kaarten ophalen voor andere leden die deze avond niet kunnen. Dit is echter beperkt tot 4, waardoor u maximaal 5 kaarten kunt ophalen.
Voor leden die zich hebben aangemeld ná de Pronkenpresentatie (10/11/2018) geldt dat ook zij dienen te wachten tot 20.30 uur. Wij achten het niet eerlijk tegenover de mensen die al jarenlang lid zijn, dat mensen die op het laatste moment lid zijn geworden meteen al dezelfde privileges krijgen.
Vanaf 20.30 uur gaan de kaarten los in de verkoop voor niet-lieden en kosen €10,00 per stuk

Kaarten Grandioze Feestavond met Q5 New Style en DJ Jari.
Leden van de Metworst kunnen deze avond vanaf 19.00 ook een kaart kopen voor de Grandioze feestavond met Q5 New Style en DJ Jari ophalen. Deze feestavond zal weer worden georganiseerd in het carnavalsweekend op zaterdag 2 maart 2019. Kosten per kaartje bedragen €10,00. Na 20.30 uur zijn deze kaarten te koop aan de bar in onze residentie 't Molentje.
Voor jeugdleden geldt een aparte regel. Zij kunnen kiezen tussen een kaart voor de Grandioze Feestavond met Q5 New Style en DJ Jari òf voor een kaart voor één van de pronkzitting. 
 

55 The Golden Edition
Wij vieren graag met alle leden op zaterdag 19 januari ons jubileum tijdens een galafeest "55 The Golden Edition". Frans Miggelbrink zal u als tafelheer om 19.00 uur tijdens "De Metworst Draair Door" meenemen door 55 jaar de Metworst. Hierna (20.30 uur) is het tijd om gezellig samen te gaan feest met Cherry & The Sugerstuds. Houd uw oren en ogen open, want we zullen deze avond nog mooie items veilen. Om een inschatting te maken hoeveel personen wij kunnen verwelkomen om 19.00 uur, vragen wij u uw entreebewijs voor deze op te halen op vrijdag 7 december 2018 om 19.00 uur in het Molentje. Voor het ophalen gelden dezelfde voorwaarden als voor de kaarten van de pronkzitting.

Trio 55
Heeft u de Trio55 al in huis. Tijdens de kaartverkoop staan wij met deze unieke collectors item in onze residentie. Dit collectors item bestaat uit een mooi 3 delige (glazen) verpakking en bevat de drie kleuren, rood, wit en goud warin het logo van de Metworst en het getal 55 van ons Jubileumjaar handmatig zijn ingegraveerd. Een uniek exemplaar die alleen dit jaar wordt verkocht en bij u thuis niet mag ontbreken. Tijdens deze avond kunt u hem bestellen, wij brengen hem dan bij u thuis. De kosten van dit uniek collectors item bedraagt slechts €25,00.

Oliebollenveiling en verkoop.
Vanaf 19.41 uur is er de oliebollenveiling, live vanuit onze residentie. Veilingmeester Nick Gries zit van 19.41 uur tot 00.11 uur klaar voor uw biedingen. Hij brengt maar liefst een zat met 56 oliebollen onder de hamer en de hoogste bieder gaat er met die bollen én de vipbehandeling voor twee personen tijdens de pronkzittingen in februari vandoor.
Tijdens de oliebollenveiling nodigen wij u van harte uit samen met ons de veiling live te volgen in onze residentie 't Molentje. Het belooft een gezellige avond te worden! Dus heeft u, uw kaarten opgehaald? Blijft u dan gerust nog even bij ons.
Zaterdag 8 december gaat Metwaldus de 56e en zijn adjudant en gevolg in Silvolde de straten op voor de jaarlijkse oliebollenverkoop. De opbrengsten hiervan komen ten goede van onze vereniging zodat wij ook dit jaar weer een mooi feest kunnen neerzetten.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en hopen u vrijdag 7 december vanaf 19.00 uur te mogen begroeten. Mocht u desondanks nog vragen hebben, neemt u dan even contact met ons op via info@cvdemetworst.nl.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur C.V. de Metworst

Rood-wit-goud! Hier wut feest gebouwd!