CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitje Rv11

Zaterdag 5 september jl. vond het jaarlijkse uitje van de Raad van 11 plaats.

Zaterdag 5 september jl. vond het jaarlijkse uitje van de Raad van 11 plaats.  Dit jaar georganiseerd door Richard, Kees en Jaap.

Om 14:00uur werd er verzameld bij onze residentie waarna we vertrokken naar het Sourcy center in Zieuwent. Dennis werd deze middag benoemd tot scheidsrechter om alles in goede banen te leiden. In scheidsrechtersoutfit en met rode en gele kaarten bepaalde hij de regels van deze middag. De heren werden verdeeld in twee teams. Toen ging de strijd op de discobowlingbaan los, sommigen met en sommigen zonder hekjes. Bertus kwam als winnaar uit de strijd met maar liefst 157 punten. Maar hij moest wel een gele kaart incasseren door een grove voetfout.

Na het bowlen gingen de titanen los op het voetbalveld voor een potje "bubbelbal". Er werden maar liefst 5 potjes gevoetbald. Het was hilarisch om te zien hoe sommige raad van elfleden over het voetbalveld rolden. Ook werden er weer een flink aantal kaarten uitgedeeld o.a. voor het dragen van bouwkisten, onnodig laten vallen, omkoping en aanvallen van de scheidsrechter. De punten voor het mooiste doelpunt gingen naar Richard. Hij haalde snoeihard uit op goal. Alleen hij had de pech dat het zijn eigen goal was.

Toen we allemaal weer opgefrist waren, gingen we richting Kees om daar te bbqen. Dit ging door tot in de late uurtjes. De winaars van deze dag én dus de organisatoren voor volgend jaar zijn: Bertus met bowlen, Renee was de meest sportieve speler van de dag en Mike had de meeste doelpunten. .