CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top voetbal op de Munsterman!

Top voetbal op de Munsterman!

 

Met bovenstaande tekst probeerde Sportclub Silvolde de afgelopen week via social-media de aandacht te vestigen op topvoetbal wat het komend weekend op de Munsterman gespeeld gaat worden. En deze aandacht is zeker terecht! Aanstaande zaterdag te beginnen met het pupillentoernooi en aansluitend op de zondag het vrienden- en veteranen toernooi.  Kortom, smullen op de Munsterman!
 
Wat ook smullen wordt is het vriendenteam van De Metworst wat aanstaande zondagochtend aan de aftrap van het vriendentoernooi zal staan. Een vriendenteam wat de voorbereiding hierop in ieder geval zeer serieus neemt. Afgelopen vrijdagavond werd er zeer intensief op één van de velden van de Munsterman  getraind. "We laten niets aan het toeval over" was één van de weinige uitspraken van initiatiefnemer en aanvoerder Dennis (Bergkamp) Schwartz. "We wilden zonder teveel aandacht fanatiek kunnen trainen en dit kan alleen op dit tijdstip op deze plaatst" zei Dennis (B) S.  

Onder toeziend oog van de technische staf werd er ook gewerkt om gewenste spelsysteem erin slijpen. Of dit gelukt is….., daarover liet de staf niets ontvallen! Duidelijk werd wel dat de vedettes Roes en Heuvels nog een paar dagen rust voorgeschreven kregen. Beide heren sluiten overigens komende week wel gewoon aansluiten op de voorbereiding van het toernooi. Grote vraagteken is wel wat de basis opstelling gaat worden waarmee het toernooi gestart gaat worden. Op basis van de hesjes van afgelopen vrijdagavond was daar geen touw aan vast te knopen.
 
Bent u ook zo benieuwd geworden…….? Kom dan aanstaande weekend naar de Munsterman voor top voetbal! Zeker op zondagmorgen wanneer vriendenteam De Metworst geheel in het rood-wit aan de aftrap zal verschijnen.