CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toneel, Licht en Geluid

Wij stellen graag aan u voor…. onze Crew van Toneel, Licht en Geluid!

Wat is carnaval zonder licht, geluid, beeld, special effects, etc…? Met drie man sterk nemen wij deze taken op ons. Tijdens de avonden zelf zie je ons weinig, omdat we altijd ‘verscholen’ achter in de hoek zitten, maar weken daarvoor zijn wij achter de schermen al druk met alle voorbereidingen. Bij deze taken kun je denken aan het regelen van de apparatuur, zoeken van passende muziek en/of beelden of het creëren van een gave lichtshow.

Voornamelijk zijn wij actief bij de pronkzittingen en de 11e v.d. 11e, maar mocht er tussendoor iets aangesloten, opgebouwd of gerepareerd moeten worden, is dit uiteraard ook aan ons besteed. De drijvende kracht achter ons team is Remco Mijnen. Met zijn eigen licht- en geluidbedrijf Harmoni Sound heeft hij alles in huis om dit goed te laten verlopen. Dit bedrijf varieert van licht en geluid, tot tenten en podia. Wij vinden het leuk om zo veel mogelijk vernieuwingen toe te passen. Vandaar dat je de afgelopen jaren confetti-shooters, verticale rookmachines en lasers hebt gezien. 

Met het opbouwen van de avonden beginnen wij ongeveer drie à vier dagen van tevoren. Dit zijn dagen met korte nachtjes! Tijdens de avonden is voor ons een juiste samenwerking met de toneelmeesters erg van belang. Gelukkig loopt dit door juiste afspraken en een goede generale geheel vlekkeloos. 

Mocht je op de avonden aanwezig zijn, zwaai eens naar ons, sinds dit jaar kun je ons herkennen aan de rode vesten die wij dragen!

Van links naar rechts: Job Tangelder, Remco Mijnen, Jari ten Have
Toneelmeesters: Diede Tangelder en Bram Pruijn