CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toegangskaarten vliegen de deur uit

Op zondag 4 november konden belangstellende in het bezit komen van een toegangsbewijs voor de Pronkenpresentatie van CV De Metworst ….

Op zondag 4 november konden belangstellenden in het bezit komen van een toegangsbewijs voor de Pronkenpresentatie van CV De Metworst. CV De Metworst heeft dit jaar voor het eerst besloten om toegangskaarten in te zetten. Dit om taferelen zoals afgelopen jaar te voorkomen, toen menigeen bij elkaar op schoot moest zitten, door de onverwacht grote toeloop. Dat het een goede zet is geweest mag na vandaag al geconcludeerd worden. Een glunderende penningmeester Maurice Scholten licht toe: "Ik geef dan wel gratis kaarten weg, maar om vervolgens te zien dat er nu al bijna 200 man op af komen doet mij goed.

Uiteraard mogen Johnny en Annie van Ree niet ontbreken op de Pronkenpresentatie

Je ziet aan alles dat De Metworst momenteel volop leeft, geweldig in ons jubileumjaar." Dit betekent in ieder geval dat de zaalversieringscommissie hard aan het werk moet. Voor het eerst zal er een extra zaal bij ’t Molentje ingezet worden om iedereen te laten genieten van een waar schouwspel tijdens de Pronkenpresentatie.

Voor degene die nog geen kaart hebben, maar toch zin hebben om te komen. U kunt deze week nog gratis kaarten afhalen bij de Welkoop en ’t Molentje in Silvolde. De Pronkenpresentatie vindt a.s. zaterdag vanaf 20.11 uur plaats in zaal ’t Molentje in Silvolde.

De penningmeester  telt het aantal gratis kaarten die hij heeft weggegeven Ook de zoon van De Minister van Informatie vindt De Metworst oké