CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Terugblik Pronkzittingen

Afgelopen weekend stonden de oh zo bekende en druk bezochte pronkzittingen van De Metworst weer op het programma.

Afgelopen weekend stonden de oh zo bekende en druk bezochte pronkzittingen van De Metworst weer op het programma. Zaterdagavond was al wekenlang uitverkocht en ook op vrijdagavond zat de zaal na een laatste run op de kaarten vol. Vol met feestende en karnaval liefhebbende bezoekers die er na deze avond zeker nog meer an verslingerd bunt!

De avond begon al gelijk goed: bij binnenkomst vond men een heuse karnavalglossy om tussen de acts door (of thuis) lekker te lezen. En zodra iedereen zijn plekkie gevonden had en er goed voor zat werd de avond afgetrapt met de intocht. Deze stond deze avond, hoe kan dat ook ander met een bankier als prins, in teken van een bankoverval. Het Bestuur, de Raad van Elf, de mega mini marietjes, de dansgardes en natuurlijk de Prins en zijn Adjudant betraden de zaal met een intocht die een belofte voor de hele avond uitsprak. En deze belofte werd meer dan waargemaakt! Er werd heel  veel gelachen! Zoveel dat sommige mensen er bijna in bleven en we nog even dachten dat 112 gebeld moest worden of dat er luiers uitgedeeld moesten gaan worden voor hen die het niet meer droog konden houden. Maar gelukkig ging het allemaal net goed ;o)
Natuurlijk kunnen we hier de hele avond beschrijven, maar leuker is het om de foto’s van beiden avonden terug te kijken. Foto’s van lachende gezichten en een feestende menigte; daor bunt wi’j an verslingerd. En wil je nog meer feest vieren? Dan zit je bij de Metworst goed en ben je komende zaterdag, zondag én maandag van harte welkom in onze residentie ’t Mölleke, daar waar de sfeer altijd warm is en de drank lekker koud!

De foto's van de vrijdagavond vind je hier
De foto's van de zaterdagavond vind je hier