CV de Metworst

Search
Close this search box.

Terugblik pronkzittingen (update)

Een terugblik van de vrijdagpronkzitting

De pronkzittingen zijn jammer genoeg weer achter de rug. Het waren 2 fantastische dagen. Een geweldige zaal met publiek en natuurlijk met hele goede artiesten. De intocht begon natuurlijk al spectaculair met Remco als zanger die het publiek welkom heette, de Kroezenhøkers die er achteraan kwamen, het Bestuur dat stuiterend binnen kwam op de klanken van het feestteam en de Mini Metworst Marietjes die de zaal trakteerden op een mini gardedans. Maar ook onze Red White Dynamite liet zich als Brazilaanse dames swingend zien en begeleiden hiermee Tafel 11 naar binnen. Het slotakkoord van de intocht was voor de Amazing Metworst Meiden die P&A&A naar binnen lootsten. De toon voor de avond was hiermee gezet.

Diverse artiesten stonden op het podium zoals o.a. Tafel 11 en Steek niet te hard van Wal, maar ook de Mega Meiden Menigte. Beide dansgardes voerden samen een schitterende dans op, waarvan een korte impressie op onze facebookpagina staat.

Ook werd vrijdag De Foekepot getrakteerd met hun jubileum door middel van een filmpje waaruit bleek dat de Prinsenwagen van De Foekepot een beetje Rood-Wit werd gemaakt. En werd er een ode gebracht aan Frans en Toos door hun kinderen en onze P&A&A. Kortom veel verrassingen ook nog deze avond, maar vooral een humorvolle avond die tot in de kleine uurtjes door ging.

De foto's van deze avond staat in ons fotoalbum.