CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Terugblik Nieuwjaarsreceptie

Op zaterdagavond 7 januari werd bij residentie 't Molentje de nieuwjaarsreceptie gehouden.

Koning winter maakte het de bezoekers van de nieuwjaarsreceptie niet makkelijker op. Een dikke laag ijzel boven de al gevallen sneeuw zorgde voor één grote ijsbaan richting 't Molentje. Toch deerde dat menig Metworst niet om naar de nieuwjaarsreceptie te komen om elkaar een gelukkig nieuw jaar te wensen.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie werd de voorverkoop gehouden voor de kaarten van de pronkzittingen op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari en de Grandioze Feestavond op zaterdag 25 februari. Leden en jeugdleden konden deze kaarten gratis afhalen en dit is ook veelvuldig gedaan. Binnen een kwartier waren de kaarten voor de zaterdagavond verkocht. Voor de vrijdag pPronkzitting en de Grandioze Feestavond zijn op dit moment nog kaarten beschikbaar. Hou onze site en Facebook in de gaten voor de stand van zaken, wees er snel bij want OP = OP.

Na de verkoop werd om 21.11 uur de nieuwjaarsreceptie namens de Metworst geopend door Sander Klomberg. Hij wenste iedereen de beste wensen voor 2017 en vertelde dat we er weer met z'n allen voor gaan om er een super mooi en vooral gezellig carnavalsjaar van te maken. Hierna namen Metwaldus de 54e en zijn adjudant het woord. Het moment was daar dat ze hun nieuwe logo bekend mochten maken. Dit logo zal op diverse plaatsen te zien zijn tijdens het aankomende carnaval.

Na deze woorden ging de avond over in een gezellige Metworst avond die DJ Bas Reesink muzikaal aan elkaar draaide. Ook kwam de Opbloasband, die het aankomend jaar zonder hun trompettist Arno moeten doen, een serenade brengen aan de hoogheden van de Metworst. Tijdens deze serenade moesten de hoogheden diverse ludieke acties uitvoeren, van een polonaise lopen tot de woonboot. Dit leidde tot hilarische taferelen.

Hieronder een korte fotoreportage van de gezelige avond, die tot in de kleine uurtjes duurde.