CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Terugblik Nieuwjaarsreceptie en Kaartverkoop

Op zaterdagavond 6 januari werd bij residentie 't Molentje de nieuwjaarsreceptie gehouden.  

 

Zaterdag 6 januari was de nieuwjaarsreceptie van de Metworst in residentie 't Molentje.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie werd de voorverkoop gehouden voor de kaarten van de pronkzittingen op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari en de Grandioze Feestavond op zaterdag 10 februari. Leden en jeugdleden konden deze kaarten gratis afhalen en dit is ook veelvuldig gedaan. Aan het eind van de avond waren alle kaarten voor de beide pronkzittingen verkocht. Ook voor de Grandioze Feestavond met Q5 werden er al vele kaarten verkocht. Maar ook voor deze avond zijn op moment van schrijven alle kaarten uitverkocht. Binnen 3 dagen! Op de laatste avond van de verkoop stond er een lange rij voor het Molentje. Allemaal mensen die graag een van de laatste kaartjes wilden bemachtigen. Heb je een kaart voor een van deze avonden kunnen bemachtigen? Wij wensen je alvast een prachtig feest toe. Laten we er samen een mooie avond van maken. 

De Feestavond met Q5 is een gekostumeerd bal. Heb je nog geen carnavalsoutfit? Loop dan nog even bij de Welkoop binnen? Als je lid bent van de Metworst krijg je er zelfs nog eens 10% korting. Hier kun je mooi weer een paar drankjes voor halen in onze residentie op zaterdag 10 februari. Tot dan!

Na de verkoop werd om 21.11 uur de nieuwjaarsreceptie namens de Metworst geopend door onze voorzitter Sander Klomberg. Hij wenste iedereen de beste wensen voor 2018 en samen keken we kort terug op het prachtige carnavalsjaar 2017. En we proostten op dat we er weer met z'n allen voor gaan om er een super mooi en vooral gezellig carnavalsjaar van te gaan maken. Hierna namen prinses Metwaldus de 55e en haar adjudante het woord over. Op spectaculaire wijze kwamen ze op 'het podium' en na een kort woordje was het moment was daar om het nieuwe logo bekend te maken. Dit logo past uiteraard perfect bij het motto: Wi'j hebben d'r lak an!

Na deze woorden ging de avond over in een gezellige Metworst avond die DJ Jari muzikaal aan elkaar draaide. En zo bleef het nog lang gezellig.

Hieronder een korte fotoreportage van de gezelige avond, die tot in de kleine uurtjes duurde. Voor meer foto's klik hier.

   

Carnaval vier je bij de Metworst! Wi'j hebben d'r lak an!