CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Take 6: Het staat er op!!!

Op maandagavond 10 februari waren de opnames voor de nieuwe karnavalshit van Jan Geerts, onder de meeste Metworsten beter bekend als "Breudje". 

 
Op maandagavond 10 februari waren de opnames voor de nieuwe karnavalshit van Jan Geerts, onder de meeste Metworsten beter bekend als "Breudje". Jan zingt over de bekendste weerboer uit Zillewold en zijn liefde voor de 6320 en dingt dit jaar mee naar de Kachelhöltjes karnavalskrakertrofee, die jaarlijks door Optimaal FM wordt uitgereikt. 

Bij zo'n karnavalskraker hoort uiteraard een mooie clip, opgenomen in een karnavaleske omgeving. En waar kan dat nou beter dan in onze eigen residentie 't Molentje.

Jan "Breudje" Geerts had zijn eigen zangkoor Janboel uit Gaanderen bij zich om hem muzikaal te ondersteunen, maar voor het karnavaleske deel moest er toch een beetje Metworst aan te pas komen, je raadt het al, onze eigen Raad van 11. Met een ware polonaise door de kroeg werd het beeld compleet gemaakt en is er een mooie clip tot stand gekomen.

Benieuwd naar het nummer? De clip is vanaf woensdagavond 12 februari te zien op Focuz TV. Via onderstaande link kunt u de karnavalskraker alvast beluisteren.