CV de Metworst

Search
Close this search box.

Super verzorgt de pronkzittingen in…

fallback image post metworst

"Niks aan ’t toeval oaverloaten". De eerste indruk is altied de beste", waren dit de woorden van….

"Niks aan ’t toeval oaverloaten". De eerste indruk is altied de beste", waren dit de woorden van Prins Metwaldus de 47e of van Zillewolds meest bekende stylist en hairdresser, kapper Huls?

Laten we het maar houden dat beiden deze uitspraak gedaan zouden kunnen hebben. Kapper Huls weet dit inmiddels uit ervaring. De alom bekende herenkapper gevestigd aan de marktstraat in ons pittoreske dörpsken zit dit jaar maar liefst 50 jaar in het vak, een waar unicim. Ruud Huls, dit jaar door het leven als Metwaldus de 47e, weet het ook, "as Metwaldus de 47ste moi’j d’r tip top uut zien, doar geet mien naamgenoot dit joar met de karnaval veur zurgen".

Huls meet Huls zullen we maar zeggen?

Vrijdagavond konden de eerste bezoekers aan de pronkzitting het kersverse kapsel van Metwaldus reeds aanschouwen.Vele dames waren helemaal hoteldebotel van Metwaldus getuige de vele aandacht die de Prins op de vrijdagavondzitting genoot. Opvallend was toch wel dat allen even Metwaldus over het prinselijke bolletje aaiden. Naar verluid is het bij de kapper drukker dan ooit.. Zouden zij allen een dergelijk kapsel aan laten meten?