CV de Metworst

Search
Close this search box.

Sunday after

De zondag na de pronkzittingen…

De zondag na de pronkzittingen is voor de actieve Metworsten gewoon weer een normale Metworst vrijwilligersdag. Zo zijn er velen druk in de zaal om alles op te ruimen van 2 geweldige pronkzittingsavonden en zorgen er zo voor dat 't Molentje er weer spik en span uit ziet. 

Maar daarnaast zijn er natuurlijk ook nog diverse offiële activiteiten voor de P&A&A, dansgardes en Bestuursleden. Zo wordt om 10.11 uur de eerste Vastelaovendpos uitgereikt door voorzitster Paula Tuenter aan de hoogheden van de verenigingen. Dit jaar staat de VP in het teken van koken. Een bijpassende schort voor de hoogheden stond uiteraard op het menu. 

Na de eerste VP in ontvangst te hebben genomen togen de Metworsten af richting Terborg alwaar in Antonia al een heuse pronkzitting aan de gang was onder leiding van Zittingspresident Gerit Vossers. En met natuurlijk zijn begeleidingsband De Kroezenhøkers. Hoe kan dat ook anders in de zaal genoemd naar de Kroezenhoek. Naast optredens van de dansgardes, enkele Bestuursleden bij de woonboot was dé verrassing van de ochtend toch wel onze caberetier Wim Lammers. Naast het dirigeren van z'n Kroezehøkers bleek hij ook prima uit de bus te komen als buutredener.

Foto's van deze ochtend vind je terug in ons fotoalbum.