CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Steek aan de teek

De eerste Steek aan de Teek zit sinds 1995 bij de Raad van elf van CV de Metworst.

De eerste Steek aan de Teek zit sinds 1995 bij de Raad van elf van CV de Metworst. Dit waren blijkbaar de crisisjaren van de Metworst, want er waren niet genoeg raadsleden! Daarom werd deze Steek geïntroduceerd door Paul van Lent en via deze weg is hij opgenomen in de raad. Maar zijn eerste herinnering bij de Metworst is al van ver daar voor. Toen hij nog een kleine jongen van ongeveer 13 jaar was, namen bovengenoemde Paul en Elly van Lent hem al mee naar de Pronkzitting. 
 
   
Wij stellen aan u voor: Hendrik Johan Willem Vreeman, ofwel Leo! Silvoldenaren zullen hem kennen als de zoon van Vreeman van de Wachtmeister, of als de man van Marie-Christien. Leo had in zijn jongere jaren niet meteen de ambitie om te fungeren als raadslid bij CV de Metworst. Hij droomde er vroeger namelijk al van om monteur te worden van landbouwwerktuigen. Uiteindelijk is hij aardig goed terecht gekomen als monteur bij Distrimex b.v. in Doetinchem. Als hij thuis komt wachten daar zijn lieve kinderen Anouk (ook wel bekend van de aMazing Metworst Meiden) en Rob op hem. Samen met hun moeder Marie-Christien is dit gezin erg Metworst-gezind en viert deze familie elk jaar gezellig gezamenlijk carnaval bij de Metworst.
 
 

Het mooiste dat Leo heeft meegemaakt tijdens zijn carrière als raadslid is de Pronkzitting in de Messe in Keulen. Dit was voor hem een grandioze ervaring. Echter wil hij hier verder niet veel over kwijt, want ‘What happens in Köln, stays in Köln’. Maar ook wanneer hij bij de kassa zit tijdens de balavonden met Hike maakt Leo het nodig mee. Daarnaast is deze bezige bij sinds 2000 actief in de programmacommissie. Het is altijd weer een uitdaging om een goed programma neer te zetten en leuke artiesten te regelen. Maar tot nu toe gaat dit hem goed af, kijk maar naar de geweldige Pronken presentatie en Pronkzittingen die ze neerzetten! Ook het vergaderen met de gezelligste groep van Silvolde vindt Leo geen straf. Deze vrijdagavonden met een natje en een dreugje zijn absoluut niet vervelend. Al is hij altijd weer blij als hij na zo’n avond lekker warm weer naast zijn Marietje kan kruupen, aldus Leo. Weltrusten!