CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Steek aan de Teek Editie 6

We zijn over de helft! Wie mag zich als zesde Steek aan de teek voorstellen? 

We zijn over de helft! Wie mag zich als zesde Steek aan de teek voorstellen?

Al hoe wel, echt aan de teek stond deze Steek niet. Hij was namelijk geblesseerd geraakt tijdens een potje basketbal met zijn collega's en moest zijn bardienst helaas afzeggen. Nu zit hij thuis met zes hechtingen en een zware hersenschudding. Prins Metwaldus ging al bij hem op ziekenbezoek, maar nu zullen wij deze brokkenpiloot de kans geven zijn eigen verhaal te vertellen. 

Aangenaam! Deze Steek stelt zich voor als Patrick Kramer; geliefde van Aafke Lammers en geliefde papa van Nout en Ize. Dit gezinnetje komt uit de Bontebrug, maar viert al jaren karnaval in Silvolde. Patrick zit al in de Raad van elf sinds Edwin Liebrand en Roger Scholten het voor het zeggen hadden in Silvolde. Het eerste dat Patrick dacht toen hij karnaval kwam vieren bij de Metworst was: "Man, wat kunnen die feestvieren!". Sindsdien is ook hij besmet met het rood-witte virus en is hij regelmatig te vinden bij 't Molentje met een goud-geel drankje in zijn hand. En daarmee bedoelen we dit keer geen biertje, maar een heerlijke ijskoude Apfelkorn! 

 
Door de weeks doet deze Steek het liefst zo min mogelijk. Daarom werkt hij ook bij de Gemeente Winterswijk. In zijn vrije tijd raakt hij dan ook graag zijn energie kwijt door te gaan hardlopen. Ondanks deze sportieve uitlaatklep, loopt het vaak niet goed af wanneer Patrick zich ergens voor inspant. Dat blijkt al wel uit het hier boven beschreven incident tijdens een potje basketbal. Maar ook de foto hiernaast vertelt het verhaal van een opgelopen blessure tijdens een optreden met het beroemde trio '3 voor 11'  tijdens een Pronkzitting op de vrijdagavond. Deze avond eindigde voor Patrick in het ziekenhuis en daarna met het pootje hoog in het gips. Op de tweede avond moest daarom stand-in Keek Kok worden ingevlogen om de act als nog door te laten gaan. Ondanks dat het levensgevaarlijk bleek te zijn om zich als Steek vóór de desk te begeven, waagde Patrick zich hier een jaar later toch weer aan! Het resultaat is nog altijd te vinden op YouTube via: https://www.youtube.com/watch?v=FAtSmwrUzAU