CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Steek aan de Teek Hoofdstuk 9

Deze Steek van de week is ook import in ons mooie Zillewold. Hij komt oorspronkelijk uut Diem en is nu woonachtig in Terborg…

Deze Steek van de week is ook import in ons mooie Zillewold. Hij komt oorspronkelijk uut Diem en is nu woonachtig in Terborg. Hoe hij ooit in de Raad van elf terecht is gekomen kan hij niet helemaal in detail meer vertellen. Iets van; zo’n zeven jaar geleden werd er mij iets gevraagd en ik heb toen met een slok op ‘Ja’  gezegd… “Maar ik heb hier nooit spijt van gehad!”, werd er met klem achteraan gezegd! 
   


De Steek van deze week luistert (soms) naar de naam Stephan Weijkamp en is dus van Weijkamp uut Diem. Vroeger wilde Stephan de man van Doutzen worden, maar nu is hij gelukkig getrouwd met Hetty Böhmer (om even reclame te maken; ook wel bekend van de gezellige winkel Villa Kado!). In het dagelijks leven is Stephan Kwaliteitsadviseur bij Reclassering Nederland en woont hij met zijn vrouw en drie kinderen in Terborg. ‘Kwaliteitsadviseur Reclassering’ en ‘Terborg’ klinken als de twee dingen waarom Stephan regelmatig een verzetje nodig heeft bij de gezelligste vereniging in Silvolde!

Aan leuke verzetjes bij CV de Metworst geen gebrek. Het mooiste hieraan vindt Stephan de saamhorigheid binnen de vereniging en het feit dat iedereen zich belangeloos inzet om er iedere keer weer een mooi feest van te maken. En een mooi feestje was het zeker toen een goede vriend op de zondagmiddag tijdens de karnaval midden in de zaal zittend op een stoel in slaap viel! Wegens privacy redenen hebben we de naam van deze persoon weggelaten.

Net als de Steek van vorige week voelt ook deze Steek zich als een vis in het water op het podium tijdens de Pronkenzittingen. Bekijk daarom allemaal nog even het optreden van 'Steek onder water', via: https://www.youtube.com/watch?v=FAtSmwrUzAU En let u dan dit keer in het bijzonder op de man in de blauwe badjas! Als dat geen reden is om een van onze gezellige Pronkzittingen bij te wonen…..