CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Steek aan de Teek Part 7

Dit weekend aan de teek geen bier, maar boswandeling! Ra ra, welke Steek stelt zich voor? 

Dit weekend aan de teek geen bier, maar boswandeling! Ra ra, welke Steek stelt zich voor? Deze Steek drinkt gezellig met de dames van de Raad van elf mee en zorgt er voor dat deze dames niets te kort komen, wat drank betreft dan… Hij loopt al zo’n 15 jaar bij CV de Metworst rond, maar dit vindt hij nog niet lang genoeg! Kom maar op met dat carnavalsseizoen, want deze Steek is er klaar voor! 
   

Graag stellen wij aan u voor, de zevende Steek aan de teek: Adje Patatje! Of wel; Detlef Rutjes! Wellicht kent u hem als de grote winnaar van de oliebollenveiling. Waarvan het algemeen bekend was dat hij het uiteraard niet deed voor de oliebollen, maar voor de andere bijkomstigheid, namelijk de drie zoenen van onze Adjudante. Nou ja, drie… Of vier, of vijf…
 
Detlef kwam voor het eerst in contact met het Metworst-virus toen hij zijn zwager Mike (Steek aan de teek nummer 5) als een halve malloot op de carnavalswagen zag springen tijdens de optocht. Ondanks dat hij hierdoor besmet raakte met de rood-witte-griep, staat hij zelf tijdens de optocht meestal niet op deze wagen te springen. Detlef loopt namelijk graag met bovengenoemde ‘boswandeling dames’ rondom de wagen om gadgets uit te delen. Dus komt allen op de karnavalszondag naar de optocht in Zillewold en misschien krijgt u wel een toffe gadget van onze Adje Patatje!
 
Vroeger wilde deze Steek graag miljonair worden, maar dan wel zonder al te veel inspanning. Wat hij nu in het dagelijks leven doet is koffie drinken en ouwehoeren. Als hij daar rijk mee kan worden, is hij toch aardig dicht bij zijn jongensdroom in de buurt gekomen! Toen Detlef gevraagd werd: “Verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden?” antwoordde hij: “Ja, Ja, Ja, Ja, en opnieuw weer Ja!”. Ziet u de twinkeling in zijn ogen? Opnieuw verliefd dus! 
Als laatste wil Mister Oliebol 2014 nog even kwijt dat het mooiste aan CV de Metworst de eenheid is, in goede en in slechte tijden. Want ut geet goed a'j ut samen doet!