CV de Metworst

Search
Close this search box.

Steek aan de Teek Versie 5

Vandaag stelt de eerste immigrant van het stel zich voor aan de teek. Wie is dit stoere ventje?

Vandaag stelt de eerste immigrant van het stel zich voor aan de teek. Wie is dit stoere ventje? Deze Steek vertelt trots dat hij geboren en getogen is in Terborg. Maar wat doet hij dan in ons mooie Silvolde bij CV de Metworst? Dat is geen moeilijk antwoord; feest vieren natuurlijk! Want dat was zijn eerste herinnering aan de Metworst: “Poh, wat een mooi feestje!”. 

Wij presenteren u: de stoere motormuis Mike ‘Lenny’ Lenderink! Misschien beter bekend als het schatje van Dagmar en de papa van Senna en Mika. Wederom is ook dit gezin is erg rood-wit gezind. Dagmar heeft zich namelijk (net als de vrouw van de Steek van vorige week) ook een heel aantal jaren intensief bezig gehouden met de dansgardes van de Metworst en zorgde hiermee voor mooie optredens en goede begeleiding. Daarnaast zijn Mike zijn prinsesjes tijdens de karnaval regelmatig te vinden tussen de rood-witte feestgangers. Een gezellig Metworst gezin dus!

 

Mike is in de Raad van elf terecht gekomen via zijn vrienden Koen en Roger. Hoe lang hij er ondertussen al bij zit, durft hij niet te zeggen. Dat vindt hij iets voor de secretaris. Als hij moet schatten, komt hij toch al gauw op zo’n 15 jaar uit. Zou hij dit getal ook schatten als Dagmar hem zou vragen hoeveel hij gedronken heeft op een avond in het Molentje…?
 
Vroeger droomde Mike er van om beroepssporter te worden. Wanneer bier drinken eindelijk als echte sport wordt erkent, dan kan Mike deze karnaval zijn jongensdroom misschien toch nog waar maken.

Tot die tijd werkt hij bij Van Egmond in Doetinchem als chauffeur en magazijnmedewerker. Als laatste wil Mike ons nog meegeven dat De Metworst de gezelligste vereniging is van Silvolde. Iedereen moet dit een keer meemaken en daarom karnaval komen vieren bij ’t Molentje!

Alleen voor het zover is; eerst nog prettige kerstdagen gewenst!