CV de Metworst

Search
Close this search box.

Steek aan de Teek Deel 3

Ook dit weekend hebben we weer een Steek gevonden die bereid was om aan de teek te komen staan. Deze jongeman is nog maar een groentje in de rood-witte vereniging, want hij zit pas sinds 2011 in de Raad van elf. Daarvoor betrad hij echter een veel belangrijkere functie binnen de Metworst. Hij was namelijk adjudant in het jaar 2010-2011! En naar één jaar van goed gedrag mocht hij doorstromen en verder als raadslid! 

Ook dit weekend hebben we weer een Steek gevonden die bereid was om aan de teek te komen staan. Deze jongeman is nog maar een groentje in de rood-witte vereniging, want hij zit pas sinds 2011 in de Raad van elf. Daarvoor betrad hij echter een veel belangrijkere functie binnen de Metworst. Hij was namelijk adjudant in het jaar 2010-2011! Naar één jaar van goed gedrag mocht hij doorstromen en verder als raadslid! 
   

Wij presenteren u: adjudant in het jaar 2010-2011 en ’n zoon van zien olders; Dennis Schwartz! Toen Dennis gevraagd werd: “Woar bu'j van?” antwoordde hij heel stoer: “Van mien olders!”, maar daar kwam gelijk achteraan: “En een bietje van Annemarie…”. Samen met hun zoontjes Job en Gijs wonen Annemarie en Dennis samen in het mooie Silvolde. Het mooiste dat Dennis met CV de Metworst heeft meegemaakt is en blijft toch wel de Prinsenwagen. En als adjudant mocht hij daar tijdens de optocht natuurlijk helemaal hoog boven op staan, geweldig! Ook het uitje naar Köln was om nooit te vergeten. Eigenlijk is alles wat ze doen met dit ‘mooie clubje’, zoals Dennis het noemt, iedere keer weer een groot feest. 

Om zijn gezinnetje te onderhouden werkt Dennis als voorman in de metalstud en  systeemplafonds bij Fleurbaaij in Aalten. Dit is zwaar werk, dus midden in de nacht hoeven we hem dan ook echt nergens wakker voor te maken en moeten we hem lekker laten slapen. En toen we hem vroegen of hij verder nog iets kwijt wilde antwoordde hij weer heel bijdehand: “Alsjeblieft niet, bun altied alles al kwiet!”.