CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Laatste Steek aan de Teek

Dit is al weer de laatste Steek van de week! 

Dit is al weer de laatste Steek van de week! Nadat we deze Steek aan u hebben voorgesteld kent en herkent u ze, als het goed is, alle 11 deze carnaval! Bij deze Steek was het echter nog wel even de vraag of we het item moesten veranderen naar 'Boer zoekt vrouw'….? Maar op de valreep bleek dit niet meer nodig, want deze Steek is verliefd!!! 
   

 

 
Graag stellen wij als laatste aan u voor; de zoon van  Corrie en Bernard Bongers van de “Belterman”: Richard Bongers. Ook wel bekend als de linkerhand(en) van onze Bob de Bouwer Gert-Jan Schoppers: Kleine Bob of Benjamin. Richard luisterde in de buuk van zien ma al noar carnavalsmuziek en toen wist hij al dat hij ooit bij CV de Metworst zou belanden. De vorige voorzitter (Ibe Bongers) was namelijk zo (on)wijs om Richard te vragen bij de Raad van 11 en na lang vergaderen en goedkeuring van de leden van de Raad mocht hij toetreden in dit gezelschap van 11. Dit is reden voor een feestje, want dit jaar is het niet alleen bij de Foekepot jubileum, maar ook bij onze Kleine Bob. Hij zit namelijk deze carnaval precies 11 jaar in de Raad van 11, gefeliciteerd! 

Deze Benjamin heeft vele mooie herinneringen aan de Metworst, maar eentje komt er toch wel heel duidelijk naar voren… Dit was een keer, lang geleden, tijdens een optreden van de Raad van 11 tijdens een Pronkzitting. Toen verscheen Richard, samen Patrick (dit keer ging het wel goed en was er nadien niets gebroken of gescheurd), in onderbroek op het podium om 'Koud hè!' te vertolken. Deze actie zal bij de vele toeschouwers van die beruchte avond nog op het netvlies gebrand staan. Jammer genoeg hebben we hier geen beelden meer van terug gevonden in het archief….. 

Het was dus nog even de vraag of Richard mee ging doen aan het item 'Boer zoekt vrouw' of 'Steek aan de teek'. Maar na jarenlang dansmarietjes te hebben achtervolgd, heeft Richard nu zijn eigen Marietje gevonden. Ze kookt de lekkerste wokschotel van iedereen, want ja, ook bij Richard gaat liefde door de maag. Dus dames, jullie kunnen weer gerust carnaval komen vieren in het mooie Zillewold, want onze Richard is BEZET!