CV de Metworst

Search
Close this search box.

Statiefoto’s op bijzondere locatie!

Elk jaar worden er nieuwe statiefoto’s gemaakt. De eerste officiële foto’s van Metwaldus en zijn adjudant met de dansgarde en de raad van elf. Zo ook dit jaar. Op zondagochtend 13 november verzamelden we, na een korte nacht, door een erg gezellige avond, bij residentie ’t Molentje. Allereerst mochten de minimarietjes op de foto. Voor meerdere meisjes de eerste echte kennismaking met de Metworst. Voor de eerste keer in het mooie rode pakje van de Metworst, hoe gaaf is dat!

Vervolgens was het tijd om te vertrekken naar een andere locatie. Dit jaar hebben wij de foto’s gemaakt op een, voor vele Metworsten, bijzondere locatie: Huis Landfort in Megchelen. Deze plek was erg speciaal voor Peter Arentz. Bij het bankje ter nagedachtenis aan Peter werden de eerste foto’s gemaakt en we konden meteen merken waarom Peter zo van deze plek hield. De rust, de natuur en het prachtige uitzicht op huis Landfort.

Het weer was ons goed gezind, de locatie was prachtig en dat levert natuurlijk prachtige foto’s op gemaakt door Iris Epping. Bekijk de foto’s op deze site (onze vereniging). Een klein voorproefje vindt u hieronder.