CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Start voorverkoop Pronkzittingen

fallback image post metworst

Zondag 18 januari start de voorverkoop voor de pronkzittingen van Karnavalsvereniging De Metworst uit Silvolde. De pronkzittingen worden ieder jaar …

Zondag 18 januari start de voorverkoop voor de pronkzittingen van Karnavalsvereniging De Metworst. De pronkzittingen worden ieder jaar één week voor het carnaval gehouden en dit jaar is dit op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari.
Wat mag u op deze avonden van De Metworst verwachten? In ieder geval een hoogstaand niveau aan optredens, waarbij u het van het lachen niet droog houdt! Als u een kaart wilt bemachtigen, kunt u deze het beste in de voorverkoop halen, want de ervaring leert dat beide avonden snel zijn uitverkocht.

Gerwin

De drie heilige boontjes..

De voorverkoop start op de 18e om 12.00 uur in zaal ’t Molentje. Daarna zijn de kaarten te koop bij zaal ‘t Molentje en bij Welkoop – De Olde Bond. De kaarten kosten € 10,- per stuk. De leden van CV De Metworst kunnen hun kaart gratis afhalen op 18 januari van 12.00 tot 14.00 uur bij ‘t Molentje. Wees er op tijd bij, want OP=OP !

Wilt u lid worden? Klik dan hier voor een aanmeldformulier.
Wilt u eerst nog wat sfeer proeven van vorig jaar? Klik dan ff in het fotoalbum.