CV de Metworst

Search
Close this search box.

Start voorverkoop Pronkzitting

Zondag 6 januari 2008 start de voorverkoop van de kaarten voor de Pronkzittingen van 25 en 26 januari 2008. Voor de leden betekent dit…

Zondag 6 januari 2008 start de voorverkoop van de kaarten voor de Pronkzittingen van 25 en 26 januari 2008. Voor de leden betekent dit dat zij deze middag hun kaarten gratis kunnen afhalen voor één van de twee Pronkzittingsavonden. Onder het motto “Al het goeie kump in drieën!” geven Prins Metwaldus de 45ste (Peter Arentz) en zijn adjudanten Bas Roes en Gerwin Vreeman met z’n drieën op deze avonden om 19.44 uur het startschot voor een grandioze en verrassende pronkzitting.
Het belooft ook dit jaar weer een waar spektakel te worden met veel sketches, dans, afgewisseld door gezellige muziek. Inmiddels staan 16 dames zich al maandenlang in het zweet te werken om een paar prachtige dansen te vertonen! Ook zal er weer sprake zijn van een knallende en overdonderende opening. Daarnaast zullen voor u onder andere Makkie veur Ruud, Bremske en Wi’j zingt vedan en Potverdrie optreden. Maar wat dacht u van Tina Lady, voor het eerst op de bühnes in Zillewold, nadat ze eerder al furore maakte in ‘s-Heerenberg. Laat u verrassen!
De avond wordt uiteraard muzikaal omlijst door de Kroezenhøkers, die weer een paar gezellige meezingers bij elkaar dweilen.
Wilt u hier zelf getuige van zijn, dat kan.

Raad van Elf lid Robbie Nas in actie tijdens de Pronkzitting van 2007

De voorverkoop start op zondag 06 januari a.s. om 12.00 uur bij zaal ’t Molentje in Silvolde. Daarna zijn de kaarten te koop bij zaal ‘t Molentje en bij Welkoop – De Olde Bond. De kaarten kosten € 10,- per stuk. De leden van CV De Metworst kunnen zoals gezegd hun kaart gratis afhalen op 06 januari 2007 van 12.00 tot 14.00 uur bij ‘t Molentje. Wees er op tijd bij, want vol is vol !!
Tevens kunt u deze middag in het bezit komen van een unieke CD/DVD. De historie van De Metworst is op een prachtige manier vastgelegd, voor slechts € 11,- kunt u de CD/DVD kopen.

De Ponnies waren ook een geweldige verrassing in 2007
Metwaldus de 44ste en 45ste knallen d'r op los