CV de Metworst

Search
Close this search box.

Sjoerd Sprenkelder erelid CV de Metworst

Tijdens de pronkzittingen van 2023 heeft het bestuur Sjoerd Sprenkelder onderscheiden met het ere lidmaatschap van onze vereniging. Sjoerd was jarenlang bestuurder van CV de Metworst, maar heeft des onlangs aangegeven te willen stoppen en hierdoor onder andere meer tijd te krijgen voor zijn gezin. Het afscheid heeft door corona en de geboorte van zijn kinderen wel een aantal jaartjes moeten wachten, maar dat maakt dit moment alleen nog maar specialer.

Sjoerd was de opvolger van Peter Arentz in het bestuur. Wat begon als een schakel tussen de Raad van 11 en het bestuur. Bij het begin van de Alaaf Glossy was Sjoerd zeer actief betrokken en dat is hij nog steeds. In 2015 was Sjoerd ook nog eens Prins met zijn motto Ut geet goed a’j ut samen doet. Het motto dat door Sjoerd jarenlang werd uitgedragen met al zijn werkzaamheden binnen de Metworst en binnen het bestuur. Bekijk de beelden van dit moment (en beelden van zijn prinsentijd) onderaan dit bericht!

Na het aftreden van Sjoerd was er uiteraard een plek vrij binnen het bestuur. De vereniging heeft snel geschakeld en tijdens de laatste commissievergadering is Sjoerd de Jong officieel gekozen als lid van het bestuur. Wij wensen Sjoerd heeft veel plezier en rust met alle tijd die hij nu over heeft en wij wensen Sjoerd heel veel plezier en succes als bestuurder van CV de Metworst.