CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rosenmontag vier je samen

Onder dit motto sloegen de Zillewoldse karnavalsverenigingen het afgelopen jaar de handen ineen…

Onder dit motto sloegen de Zillewoldse karnavalsverenigingen het afgelopen jaar de handen ineen. De Brunch zou bij De Metworst plaatsvinden, met aansluitend een knallend feest met "Vibe". Daarna zou het hele gezelschap zich richting De Wortelvolgers begeven, met aansluitend de partyband "Vanavond niet Schat" bij De Foekepot. De Jeugd had tussendoor haar eigen programma bij ’t Pakhuus en ’t Centrum.

Feesten werd het deze maandag. Zoals gezegd hadden De Foekepot en De Metworst flink geïnvesteerd in goede bands en trad ook het huisorkest van De Metworst op: De Kroezenhøkers, ook wel het beste dweilorkest van Zillewold genoemd. Speciaal voor deze gelegenheid hadden ze het liedje van Ut Bloempotju ingestudeerd. Daarnaast bleven er diverse jeugdgroepen die normaal afreizen naar Bocholt of ’s Heerenberg in ons eigen Zillewold. Het was gezelligheid troef mede doordat De Foekepot en De Metworst wel bij elkaar in zaal "Door Dik en Dun" gezamenlijk feest vierden en zij tussendoor ook ruimte vonden om naar De Wortelvolgers en het Jeugdkarnaval te gaan.

Voorzitter Ibe Bongers, had speciaal voor De Wortelvolgers een tafel gereserveerd en stampot wortelen klaargemaakt. Nadat hij zelf alles had moeten opeten, bij gebrek aan een Wortelvolger, kon hij geen stampot wortelen meer zien.