CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Is er (ROOD) Witte rook bij De Metworst? Wie wordt Metwaldus de 54e?

(Rood-)Witte rook bij ‘de Metworst’! Wie wordt Metwaldus de 54e?  

‘Er is witte rook’, verkondigde het bestuur van karnavalsvereniging ‘De Metworst’ onlangs in een vergadering. Prins Metwaldus de 54e, is in aantocht! En daarna gingen de monden van het bestuur meteen op slot, want tot de bekendmaking van de nieuwe Prins,  in de pronkenpresentatie van zaterdagavond 12 november, blijft de identiteit van de nieuwe heerser over het Metworstvolk het best bewaarde geheim van Zillewold.

‘De Metworst’ is al weer ruim uit de startblokken om er ook het komende karnavalsseizoen weer een daverend feest van te maken. Te beginnen in November. In de pronkenpresentatie nemen we allereerst afscheid van Prins Metwaldus de 53e, Erik ter Voert en zijn adjudanten Bertroy Navis en Nick Gries. Hun motto het afgelopen jaar was: ‘Mooi dat da kan’ en dat hebben ze laten zien: menigmaal zong het trio uit volle borst hun liedje: ‘Barman, heb je nog WIFI’. Daarvoor was flink geoefend en de heupen van de heren waren goed losgeschud.  De heren hadden samen veel plezier en waren niet te beroerd om bij de zusterverenigingen wat streken uit te halen. Ze hebben door hun enthousiasme en inzet ervoor gezorgd dat het afgelopen karnavalsseizoen tot ver in de late uurtjes uiterst gezellig is verlopen.  

Aangevuld door optredens van diverse aard gaan we rond 23:11 naar de presentatie van de nieuwe prins. Ook dit jaar is er hard gewerkt om de nieuwe Prins (of wordt het een Prinses?) op originele wijze te presenteren.  En tot die tijd blijft het spannend: Welke Metwaldus gaat er dit jaar voorop in de polonaise?
WE GAAN HET ZIEN! En wel op op zaterdagavond 12 november om 20.11 uur bij residentie ‘t Molentje’, Molenweg 3 te Silvolde. Toegang is gratis! En iedereen is van harte welkom. Volg ‘de Metworst’ ook op Facebook en Twitter en natuurlijk zijn alle hoogtepunten te volgen op www.cvdemetworst.nl
 
 
Vorig jaar trapte Metwaldus de 53e Erik ter Voert en zijn adjudanten
Nick en Bertroy hun Karnavalsjaar af. Op 12-11-2016 zullen we van dit
drietal afscheid nemen en zullen de opvolgers bekend gemaakt worden.