CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rood-witte prins bij Foekepot?

fallback image post metworst
 

Het lijkt erop dat de Foekepot dit jaar een rood-witte prins mag verwelkomen.
Tenminste als we hun hints moeten geloven.
Maar niet alleen hun hints….

 

Het lijkt erop dat de Foekepot dit jaar een rood-witte prins mag verwelkomen. Tenminste als we hun hints moeten geloven.
Toen de eerste hint "Ex Rood-Wit" op www.cvdefoekepot.nl verscheen, stond de telefoon bij het secretariaat van CV De Metworst dagenlang roodgloeiend. Alle gesprekken werden echter afgedaan als valse geruchten.

Bij nader inzien is het secretariaat iets te voorbarig geweest deze vermoedens af te doen als geruchten. Want geheel onverwacht ging onze nieuwbakken Metworst-voorzitter, Peter Pruijn, er met zijn gezinnetje een weekendje tussenuit.
Het voltallige bestuur wenste zijn voorzitter een fantastische vakantie toe. Peter reageerde hierop met zijn Betuws enthousiasme: "Dank jullie wel, bestuursleden. Ik maak d'r een weergaloos weekend van met Janet en de kinderen! De tent geet kompleet op zien kop. Ik hang um d'r effe flink an!"

Eenmaal teruggekomen van zijn bourgondisch weekend sloeg de schrik toe. Op de eerstvolgende bestuursvergadering liet Peter zijn complete vakantie-album zien.

Het bleek een weekendje Parijs te zijn geweest. En dat terwijl hint 2 inmiddels op de Foeke-site was verschenen. En zoals u dat op deze rood-blauwe site kunt lezen is dat "Eiffeltoren".

Was vorig jaar Prins Metwaldus niet aanwezig op de Elfde van de Elfde, dit jaar kon onze eigen voorzitter weleens schitteren door afwezigheid.

Maar ja, als je Prins kunt worden bij De Foekepot.
Wie het kleine niet eert….. (hint 3)