CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rabobank kinderspelen

Nadat Alard zijn studio weer opgeruimd heeft, is het tijd voor de Rabobank kinderspelen in de grote zaal. Sander Berendsen van Warboel neemt de kinderen mee in zijn geweldige muziektheater…

Nadat Alard zijn studio weer opgeruimd heeft, is het tijd voor de Rabobank kinderspelen in de grote zaal. Sander Berendsen van Warboel neemt de kinderen mee in zijn geweldige muziektheater.

Karnavalsvereniging De Metworst en het familiekarnaval gaan al jaren hand in hand. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en De Metworst biedt dan ook altijd vertier voor jong en oud. Ook tijdens het lentekarnaval hebben we aan de kinderen gedacht.

Om 12.30 uur zal Sander starten met zijn show, de duur van de voorstelling is ongeveer 45 minuten en bestaat uit verschillende liedjes. Van house tot rock and roll. Warboel speelt in theaters, op scholen en festivals en nu dus ook speciaal voor de kinderen tijdens het 44-jarig jubileum van CV De Metworst. Het belooft een muzikaal kinderfeest te worden, waarin de kinderen zelf de absolute hoofdrol spelen.

Na het optreden zal Sander de kinderen mee naar buiten nemen voor een ballonnenwedstrijd. Hiervoor is het noodzakelijk dat uw kind het kaartje , dat is uitgereikt op school, ingevuld meeneemt. Voor de kinderen die buiten Silvolde naar school gaan en de kinderen van leden buiten Silvolde liggen enkele exemplaren in de zaal klaar. Er is een leuke prijs beschikbaar voor de jongen of meisje van wie de ballon het verst komt.

Wanneer de ballonnen allemaal zijn opgelaten en natuurlijk uitgezwaaid, zullen aansluitend om 13.30 uur de Rabobank-kinderspelen van start gaan. De kinderen krijgen een speelkaart em hiermee kunnen zij deelnemen aan allerlei leuke spelletjes. Wat te denken van de zenuwslopende spiraal, het berekopspel en melk de koe? Zijn de spelletjes allemaal gespeeld, dan mag er een prijsje worden opgehaald.

Gedurende de zeskamp is er de mogelijkheid uw kind te laten schminken. Ook is er een popcornautomaat en suikerspinapparaat, dat wordt lekker smullen.

Kortom ook uw kinderen zijn van harte uitgenodigd om op 17 mei het 44-jarig bestaan van De Metworst mee te vieren.