CV de Metworst

Search
Close this search box.

Raad van Elf lid zwaargewond!

Dat bij de Raad van Elf leden niet altijd alles op rolletjes loopt blijkt maar weer.

Dat bij de Raad van Elf leden niet altijd alles op rolletjes loopt blijkt maar weer.
Afgelopen weekend bereikte ons het tranentrekkende relaas van één van onze Raad van Elf leden.
Afgelopen vrijdag 16 januari is hij zwaargewond geraakt ( term welke hij zelf veelvuldig gebruikt en inmiddels overgenomen is door zijn vrouw) met als gevolg een enkele uren durend verblijf in het Slingeland ziekenhuis.
Tijdens kluswerkzaamheden bij zijn werkgever kwam ons onfortuinlijke Raad van Elf lid hardhandig in aanraking met een openstaand keukenkastdeurtje. Na enkele seconden wat rondgetold te hebben op zijn voetstuk viel hij hier vanaf. Het bloed gutste inmiddels over werkvloer.

De heftige open wond die zorgde voor alle consternatie...

Dit was voor zijn werkgever het startschot om hem naar het Slingeland te vervoeren.
Hier werd hij na enkele uren wachten alsnog ontslagen zonder dat er zelfs maar één hechting in zijn voorhoofd was geplaatst. Volgens betrouwbare bronnen was dit de tweede teleurstelling welke hij te verwerken kreeg op deze voor hem bijzondere vrijdag.
Mocht u het voorhoofd herkennen laat ons weten bij wie dit voorhoofd hoort en uit de juiste inzendingen verloten wij twee flessen Metworstbier welke gebracht worden door het inmiddels aan de beterende hand zijnde Raad van Elf lid.
Uw oplossing kunt u mailen naar: info@cvdemetworst.nl

Leden van de Rv11, bestuursleden en overige Metworsten aanwezig in Megchelen afgelopen zaterdag zijn uiteraard uitgesloten van deelname. Ook het gastvrije personeel van het Slingeland Ziekenhuis is uitgesloten, maar misschien komt het slachtoffer daar binnenkort wel een paar Metworstbiertjes overhandigen als dank.