CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Raad van 11 zet ’t Molentje op zijn KOP!

Ook dit jaar is een deel van de raad van 11 weer druk aan het oefenen om een geweldig spektakelstuk voor onze buutavonden te kunnen brengen.

[Ingezonden stuk]

Het is een fijne selectie geworden uit alle 22 raad van 11 leden. Alleen de meest fitte exemplaren zijn overgebleven. Dat is ook nodig want de act is acrobatischer dan ooit. Kracht, lenigheid en souplesse moeten verenigd worden met ritmegevoel.  Voor de gemiddelde man een redelijke opgave.

De nodige zweetdruppels parelden over de köpkes van deze hard oefenende mannen. Er wordt tot 4 en tot 6 geteld (bleek al  lastig voor sommigen) en er wordt uitgelegd  wat het verschil is tussen met links en met rechts beginnen. En dat links ook echt aan de linkerkant van je lichaam zit.  En dat dat helemaal niet erg is als je dat de eerste oefensessie verkeerd doet. Dat dat best wel gek is als je dat 5 weken later nog niet snapt..…. De kracht van herhaling blijkt maar weer want langzaam begon het vorm te krijgen. Gelukkig stonden er een ook paar deskundige en geduldige vrouwen klaar om ons de weg te wijzen en een helpende hand toe te steken. Dagmar en Anouk bedankt.

Dit jaar zullen er twee nieuwe gezichten te zien zijn in de act. De beide mannen staan echt te popelen om   
hun vaardigheden te vertonen. Dames helaas, het is geen Sido in zijn gele Speedo geworden. Maar wat hij wel laat zien is van zeer grote klasse….. Ook Bertus zal voor het eerst zijn kunsten in de spotlights laten zien. Hij wordt in een fantastisch oogverblindend pakje gehesen wat toch ook menig mannenhart sneller zal doen kloppen. (Patricia Paay zou wensen dat ze hem aan had gehad).. Bertus zelf is minder enthousiast en voelt zich nog wat onwennig en bekeken dus moedig hem hard aan.

De rest van de mannen zijn ervaren rotten in het vak en hebben eigenlijk alles al gezien. Bij sommigen zit de sleet er al een beetje in maar dit wordt met nodige podiumervaring en natuurlijke charisma gemaskeerd. Zweepslagen en onwillige knieën zijn er dit jaar niet….. maar ja het is ook nog niet zover.  In plaats van nog ‘viel mehr Gelaber üben wir noch ein bisschen’….er zit nou eenmaal een steekje los bij dus laat u verrassen

Tschuss und auf Wiedersehen .

Tiroler steak