CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pronkzittingen in aantocht!

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari 2013 zijn de pronkzittingen weer bij 't Molentje!. Info over de entree via dit artikel

De Metworst Pronkzittingen komen er weer aan! En dit jaar geven wi'j d'r (extra) kleur an! De Pronkzittingen van de Metworst zijn het paradepaardje van de vereniging. Met kwaliteit hoog in het vaandel zijn deze zittingen al jarenlang nagenoeg tot compleet uitverkocht, hetgeen bevestigd dat ook het publiek het geboden programma goed waardeert. 
 
Ook dit jaar zullen de kaartjes als warme broodjes over de toonbank gaan. De Kroezenhökers zullen als vanouds voor de muzikale omlijsting zorgen en de Metworstband zal haar geheel vernieuwde repertoire ten gehore brengen. Ook zullen er de nodige komische buuts zijn. Onder andere Bremske zal zijn opwachting maken. En natuurlijk zijn daar de nodige andere verrassingen. Een en ander aan elkaar gepraat door de nieuwe Zittingspresident Robbie Nas. 
Kortom: vanaf het begin met de inmiddels traditionele spectaculaire intocht tot aan het eind met de spetterende afsluiting door Makkie veur Ruud staat het programma weer bol van het entertainment. En op zaterdag is er bovendien nadien nog een grandioze afterparty in het cafe van "t Mölleke. 
 
U als publiek krijgt natuurlijk vooraf de mogelijkheid een entreebewijs te bemachtigen. Voor leden is de entreebewijs gratis, voor niet leden bedragen de kosten voor een avondje vertier € 10. Wees er snel bij want op is op! De kaarten zijn te verkrijgen op de bekende voorverkoop adressen.