CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pronkzittingen bij De Metworst

fallback image post metworst

Het was weer genieten de afgelopen dagen bij De Metworst!

Het was weer genieten de afgelopen dagen bij De Metworst! Volle zalen, geweldig publiek en super artiesten. Wat te denken van een oude bekende Rasta Bremske. En nieuw op het Metworstpodium: HEJ. Een drietal gouwe ouwe met een verrassende kijk op de Zillewoldse dorpspolitiek. Zo vonden ze de nieuwe pinautomaat bij de Rabobank een echte kaskraker en leverde een buurtonderzoek n.a.v. de plofkraak niets op. De buurt zweeg als het graf en ook een kruisverhoor leverde niets op. De dansgardes gingen weer als vanouds uit hun dak tijdens hun optredens en Metwaldus de 48ste en zijn adjudant kwamen op met hun eigen karnavalskraker.

Makkie voor Ruud met een feest van herkenning

Maar ook nog in combinatie met de Prins en Adjudant van zustervereniging De Foekepot als blue man. Een drumsessie van hoogstaand niveau. En wat te denken van het samenwerken van de dansgardes van beide verenigingen bij deze act. En aan zangkwaliteiten ontbrak het deze avonden ook niet. Met de M-Band en Makkie veur Ruud en natuurlijk het dweilen met de Kroezenhøkers.
Tot slot werd deze avond de werknaam OPA’s in de kast opgeborgen. Vanaf nu heten de Oud Prinsen en Adjudanten X-waldus. Het logo van deze groep werd na een gezamenlijk gezongen lied onthuld.

Meer foto’s van de vrijdagavond zijn in het fotoalbum te vinden. De foto’s van de zaterdag inclusief de geweldige afterparty met de Perfect Showband volgen in de loop van de zondag.
Inmiddels zijn ook de eerste filmpjes te bewonderen op ons eigenMetworst You Tube kanaal. Hou dit kanaal in de gaten de komende week. Er zullen namelijk nog meer filmpjes geplaatst gaan worden.
PP&A van FP en MW

HEJ ging in op de dorpspolitiek

De Malle Metworst Meiden

en de Mooie Metworst Meiden

De M-band

Johnny, zo als altijd vast vooraan aan het podium kreeg als een van de eersten een onderscheiding van Metwaldus