CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pronkzitting CV de Bultendarpers

Op zaterdag 22 november stond de Pronkzitting van CV de Bultendarpers op het programma.

Op zaterdagavond 22 november ging een gezelschap Metworsten onder leiding van Metwaldus de 52e en zijn adjudanten onderweg naar de Pronkzitting van CV de Bultendarpers in Gaanderen.

In een mooi ingerichte zaal 't Onland werden we welkom geheten door Prins Dane de 1e en zijn adjudanten Thijs en Bas. In de zaal speelde De alles went Band gezellige carnavalsmuziek en de stemming zat er al goed in.

De avond begon met het aftreden van Prins Dane de 1e en zijn adjudanten Thijs en Bas. Zij blikten terug op een goede "regeerperiode" waaraan zij veel mooie herinneringen hebben overgehouden.

Na dit aftreden kwam de tropische verassing die in het programma stond vermeld, Twee schaars geklede dames betraden het podium en namen de aanwezigen mee naar het Braziliaanse carnaval.

Toen er uit het publiek een aantal mensen werden gepikt om mee te dansen werd al snel duidelijk dat de nieuwe hoogheid hier tussen zou staan. Uiteindelijk kozen de danseressen Roy Besselink als beste limbodanser en hiermee was de nieuwe Hoogheid bekend. Als Adjudanten werden zijn vrienden Ronald en Roland uit het publiek gehaald. Hiermee was het trio compleet.


De avond werd voortgezet met een optreden van Ewout Hermandad die over het reilen en zeilen in Bultendarp zijn beklag deed. Als afsluiter van de avond stond Hein Mighelbrink (zanger van the Spitfires) op het programma. Hij kreeg met zijn welbekende nummers de mensen op de dansvloer.
 

 

Een aantal Metworsten hadden na deze avond nog zin in een afzakkertje en belandden tot in de kleine uurtjes nog in onze eigen residentie.