CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pronkenpresentatie

fallback image post metworst

Zaterdag 10-11-’12 is het zover, dan vindt de jaarlijkse Pronkenpresentatie van CV De Metworst bij zaal ’t Molentje in Silvolde plaats.

Zaterdag 10-11-’12 is het zover, dan vindt de jaarlijkse Pronkenpresentatie van CV De Metworst bij zaal ’t Molentje in Silvolde plaats. Tijdens deze buutavond voor lach, dans en zang, wordt de nieuwe Prins van de carnavalsvereniging voorgesteld.

Na een jaar heerschap, onder het motto “Un jaor as gin ander” treden Prins Metwaldus de 49ste Bertus Hogeweide en zijn adjudant Toon Bouwmeister deze avond terug. Ze maken plaats voor de 50ste Prins bij CV De Metworst.

Maar voor het zover is treden diverse eigen artiesten op. Zo zijn de twee groepen dansgardes al geruime tijd bezig met nieuwe dansjes. Is Potverdrie weer terug van weggeweest. Komt de scouting voorbij via Tafel 11 en zullen Daan en Kees Mulder weer de nodige muzikale fratsen uithalen. De rode draad door deze avond is de Afrikaanse stijl en de avond wordt aan elkaar gedweild door De Kroezenhøkers. Gewoon zin in een ongedwongen avondje gezelligheid. Loop dan zaterdag 10 november a.s. binnen bij zaal ’t Molentje in Silvolde. De aanvang is 20.11 uur en de toegang is gratis.