CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pronkenpresentatie van start op 13 november!

fallback image post metworst

Prins Ruud neemt afscheid, een nieuwe Metwaldus staat op. Kortom wie wordt Metwaldus de 48ste?

Bent u er al klaar voor om uw lachspieren weer eens goed te trainen? Deze vraag kunt u zeker met een volovertuigend ja beantwoorden. Immers lachen is gezond en geeft de burger weer goede moed!

Durft u deze training aan? Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd om op 13 november 2010 vanaf 20.11 uur dit bij de Metworst te laten gebeuren. Dan is het weer tijd voor volop entertainment met cabaret, zang en dans.

Potverdrie in actie!
Ook dit jaar treden tal van artiesten voor u op. Wacht dacht u van het alom bekende trio potverdrie? of van onze altijd stralende Metworstmeiden? Maar er is ook ruimte voor diverse suprice-acts en als klap op de vuurpijl treed onze eigen M-band op met eigen zangeres!

Maar uiteraard staat deze avond ook in het teken van afscheid en verkiezing. Jazeker, na het aftreden van Prins Metwaldus de 47ste en zijn adjudanten wordt aan het einde van de avond via een spectaculaire zoektocht de nieuwe Prins en Adjudanten voor het komende karnavalsjaar bekend gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Kom op 13 november naar zalencentrum ’t Molentje in Silvolde, alwaar de toegang gratis is. Zaal open 19:30 uur! En de muzikale omlijsting deze avond is als vertrouwd van De Kroezenhøkers. Noteren in uw agenda dus!