CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pronkenpresentatie in het teken van afscheid en nieuw begin

Op zaterdag 8 november is er weer de jaarlijkse spannende en gezellige Pronkenpresentatie van CV De Metworst….

Op zaterdag 8 november is er weer de jaarlijkse spannende en gezellige Pronkenpresentatie van CV De Metworst. Een avond die in het teken staat van afscheid en een nieuw begin. Afscheid van een grandioos Jubileumjaar, afscheid van de Mooie Metworst Meiden en afscheid van Jubileumprins Peter Arentz en zijn adjudanten Bas Roes en Gerwin Vreman. U ziet het: niet altijd het goeie kump in drieën! Maar niet getreurd, er is ook een nieuw begin: het begin van het jaar van Metwaldus de 46ste en zijn adjudant(en). Wie zal het worden? Is het een bekende? Wordt het een Prins of Prinses? Worden het ëën of meerdere adjudanten? Maar voor het zover is heeft de Programma Commissie nog een mooi en vol programma voor u samengesteld. Nog een keer genieten van de Mooie Metworst Meiden...
De Malle Metworst Meiden zijn volop in training.... Zo zullen de Malle Metworst Meiden hun nieuwste dansje laten zien. De redactie heeft afgelopen woensdag al van een voorproefje mogen genieten. En de dames zullen ook nog eens in het nieuw gestoken zijn op de Pronkenpresentatie en zij zien er in de nieuwe pakjes werkelijk prachtig uit! De andere dansgarde van De Metworst, de Mooie Metworst Meiden, zullen een mooie nostalgische dans te berde brengen. Want zij zullen helaas, na vele jaren hun beste kunnen te hebben laten zien, afscheid van ons nemen. Maar nog een keer zullen ze hun beste beentje voor zetten. Huisdweilers De Kroezenhökers zullen voor de gezellige en feestelijke muzikale omlijsting zorgen. Dus wordt weer inhaken en meeschunkelen!

Potver3 zal weer voor een dolkomische act zorgen, iets wat hen wel toevertrouwd is. Tijdens het programma zullen nog enkele verrassingen de revue passeren. Tevens zal het jubileumjaar op een passende manier afgesloten worden, want een dergelijk grandioos jublileum jaar verdiend een slot zoals het begon: knallend!

Wie ook voor een mooi slot zorgen, zijn Jubileumprins Peter Arentz en zijn adjudanten Bas Roes en Gerwin Vreeman. Zij zullen een mooie afsluitende act brengen waarbij zij al hun talenten nog een keer vol uit de kast zullen trekken. Het zal een spetterend, swingend, komisch en ontroerend afscheid worden, waarbij het publiek, en misschien ook wel zijzelf, nog menig traantje met een zakdoekje zullen wegpinken.

De Kroezenhokers zullen weer als vanouds van zich af blazen...
En dan is daar natuurlijk HET hoogtepunt van de avond: de onthulling van de identiteit van Metwaldus de 46ste! Ook zij zijn in volle voorbereiding van hun openingsact en langzamerhand zullen bij hen de zenuwen ook door de keel gaan gieren.

U ziet het: het wordt weer een ouderwets gezellige Metworst avond in residentie ’t Molentje. De toegang is als altijd gratis en u kunt rustig een bekende meenemen om hem of haar te verrassen op een leuk avondje Metworst. En voor de ambiance is het natuurlijk leuk als u weer in rood/witte outfit verschijnd! Het programma begint stipt om 20.11 uur en daar vorig jaar de zaal bijkans vol zat, raden wij u aan om op tijd te komen. Tot zaterdagavond 8 november, u bent van harte welkom!

Zullen de nieuwe hoogheden ook proosten met het Metworstbier?

Nog een keer mogen ze alles uit de kast halen...

U bent gewaarschuwt... de nazit zal tot in de kleine uurtjes duren...

Potver3 zal weer voor een dolkomische act zorgen...