CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pronkenpresentatie 9-11-2019

Zaterdag 9 november wordt bekend wie Metwaldus de 57e zal worden.

Silvolde – In Silvolde en omstreken begint de carnaval al weer te leven. Bouwgroepen beginnen met het bouwen van prachtige praalwagens en loopgroepen zijn ook alweer begonnen met het maken van prachtige pakken. Ook bij Carnavalsvereniging de Metworst zitten ze op dit moment niet stil. Op de achtergrond wordt er al hard gewerkt om op zaterdag 9 november in residentie ’t Molentje in Silvolde de nieuwe hoofdheden te presenteren tijdens de Pronkenpresentatie.

Deze avond zit weer bomvol met verschillende dansen van de dansgarde, buuts die uw lachspieren aan het werk zullen zetten en er wordt teruggekeken op een grandioos jubileumjaar waarbij meerdere succesvolle activiteiten werden georganiseerd. CV de Metworst bestaat 55 jaar en dat hebben we geweten. In mei sloten zij hun jubileumjaar af met een druk bezochte zeepkistenrace in het centrum van Silvolde. Metwaldus de 56e Casper Boegman en zijn adjudant Wilberth Koenders hebben afgelopen jaar over het Metworst-volk geregeerd met hun motto: “Rood-wit-goud, hier wut feest gebouwd!”. 

Een feest werd er wel degelijk gebouwd, maar zij zullen de scepter doorgeven aan… ja, aan wie eigenlijk? Wie wordt Metwaldus de 57e? En wie zal hem of haar begeleiden? We gaan het zien op zaterdag 9 november om 20.11 uur in ’t Molentje, Molenweg 3 in Silvolde. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom! Voor meer informatie: Volg CV de Metworst ook op Facebook, Twitter en Instagram.

Carnaval vier je bij de Metworst