CV de Metworst

Search
Close this search box.

Programmacommissie trapt af

fallback image post metworst

Afgelopen maandag zaten ze voor het eerst weer bij elkaar de mannen van de programmacommissie van De Metworst. De programmacommissie…

Afgelopen maandag zaten ze voor het eerst weer bij elkaar de mannen van de programmacommissie van De Metworst. De programmacommissie is binnen de verenging elk jaar weer verantwoordelijk voor een piekfijn programma dat op de bühne wordt gebracht. Zowel met de Pronkenpresentatie als tijdens de twee pronkzittingen met het karnaval.

De diverse artiesten werden al vrij snel na afloop van het karnaval 2007 gecontracteerd, met als voordeel dat de meeste dan nog een blanco agenda hebben en makkelijk te boeken zijn. "Maar daarnaast merken we als programmacommissie dat de artiesten ook graag bij De Metworst willen optreden," aldus Wim Veenhuizen.

Inmiddels staat het programma voor de Pronkenpresentatie voor een groot gedeelte vast. De tijd van de commissie gaat de komende weken zitten in zaken als overleg met de optredende artiesten, coulisse stukken in elkaar timmeren en natuurlijk verschillende verrassende acts verder uitwerken. We zijn er van overtuigd dat de jubileum pronkenpresentatie tot een onvergetelijk start van het jubileum zal leiden.

De jubileumcommissie
De programmacommissie; van links naar rechts Alois Bussink, Peter Arentz, Ibe Bongers, Leo Vreeman, Wim Veenhuizen, en Remco van Aken