CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Programma Karnaval 2016 bekend

Programma 2016 bekend! De Metworst pakt uit! Mooidatdakan!  

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden, dus ook de start het karnaval komt in zicht. Tijd om voor een ieder hét karnavalsprogramma bekend te maken. Want bij de Metworst gebeurt het en… dat is mooidatdakan!

Mede dank zij de talloze vrijwilligers, sponsoren en diverse andere geledingen binnen het Zillewoldse Karnaval is het De Metworst ook dit keer gelukt een gevarieerd programma in elkaar te zetten. Wat dacht je van het enigste karnavalsbal in de omstreken ofwel in ons pitoreske dorpje? Of van de drie dagen in het karnavalsweekeind slecht 1 keer entree betalen? mooidatdakan!

Traditiegetrouw starten we de zaterdag met het enigste karnavalsbal in Zillewold. Een hossende menigte zal onder de klanken van Hike feest vieren tot in de late uurtjes, uiteraard zullen alle aanwezigen in hun eigen creatie verschijnen want het is en blijft een gekostumeerd bal, mooidatdakan!

Op de zondag wacht ons een spetterend optreden van de Perfect Showband! Hossen, meelallen, polonaiselopen, een proatje maken, een biertje drinken, oude bekenden weerzien, alles kan op deze middag. We starten na de optocht met dit grandioos festijn en de entree is gratis! mooidatdakan!

Kunnen we er niet genoeg van krijgen? Dan wacht ons de maandag opnieuw een mega feestdag. Bij binnenkomst hoor je de vette beats en karnavalsschlagers van vakman DJ Johnny. Hij mix verzoekjes en pauzes aan elkaar dus stoppen met polnaise lopen is er dit jaar niet bij!  Op deze dag zal ook de Perfect Showband weer haar beste beentje voor zetten. En als klap op de vuurpijl betreden "De Alpenzusjes" het podium van De Metworst. Hun bekende liedjes met een zeer hoog meezing gehalte zullen zorgen voor een explosie van feest in de residentie. Wij hebben Ed, uitbater van onze residentie gewaarschuwd maar hij durft het aan! Nu jij nog! Let op! Er is geen belemmering deze dag niet te komen, de entree op deze dag is gratis! mooidatdakan!

De Metworst was aan zet, nu de bezoekers! Maak er met zijn allen een mega mooi en vet karnaval van en bezoek ons op een van de genoemde dagen!  Volg onze media voor informatie over kaartverkoop en andere relevante zaken want het is 

mooidatdakan!