CV de Metworst

Search
Close this search box.

Programma jubileumjaar 2007-2008!

fallback image post metworst

Jubileum 2008

In februari 2006 zijn een 8-tal Metworsten bij elkaar gaan zitten om een speciale jubileumcommissie te gaan vormen. Dit achttal is als volgt samengesteld: 2 bestuursleden, 2 oud-bestuursleden, 2 Raad van Elf leden en 2 gewone leden van de vereniging.

De opdracht luidde: “Het jublieum van CV de Metworst vormgeven, door het organiseren van diverse
activiteiten voor de gehele Silvoldse gemeenschap.” Samen hebben zij inmiddels aan deze doelstelling voldaan en een prachtig jubileumprogramma voor Silvolde samengesteld. Hieronder geven wij u van de
belangrijkste activiteiten een korte opsomming:

Pronkenpresentatie: 10 november 2007
De start van het jubileumjaar zal op zaterdag 10 november 2007 plaats gaan vinden. Rond 0.00 uur zal op de 11e van de 11e de jubileumprins bekend gemaakt gaan worden. Tijdens deze avond zullen diverse artiesten uit Silvolde en omgeving het publiek vermaken met dans, cabaret en buut. Het zal een wervelende show worden met licht en geluid die zijn weerga niet kent.

Jubileumreceptie: 12 januari 2008
Op zaterdag 12 januari zal De Metworst vanaf 19.44 uur een receptie organiseren. Het zal geen lange saaie receptie worden met speeches. Nee, ook tijdens de receptie moet gezelligheid de boventoon voeren. Zo zijn er al diverse artiesten gecontracteerd uit 44 jaar CV Metworst. Tevens zal ons huisdweilorkest De Kroezenh¢kers voor een gezellige noot zorgen.

Jubileum CD + DVD
In het verleden hebben diverse Metworstartiesten hun eigen gemaakte carnavalsliederen ten gehore gebracht. Een enkeling zelfs met zo veel succes dat ze de 1e prijs bij Optimaal hiermee behaalden. Al deze liederen zijn verzameld op een CD. Op de DVD zal 44 jaar beeldmateriaal van De Metworst te zien zijn. Foto’s uit de 44 jarige historie en de in het verleden gemaakte videoclips. Tevens zullen er enkele fragmenten uit oude pronkzittingen op gezet worden.
Wilt u deze dvd/cd bestellen klik dan hier

Jubileum Pronkzittingen: 25 en 26 januari 2008
Al jaren staan de pronkzittingen van De Metworst kwalitatief gezien hoog aangeschreven. Ook voor 2008 heeft de programmacommissie wederom een goed programma kunnen samenstellen met artiesten uit Silvolde en omgevingen. Deze avond zullen er alleen maar toppers op het podium staan. De artiesten zijn reeds al lange tijd vastgelegd. Ook deze avond zal in het teken staan van zang, dans, cabaret en buut.
Kortom een culturele topavond.

Karnavalsviering St. Mauritiusparochie Silvolde: 02 februari 2008
Op zaterdag 02 februari zal de aftrap van het karnavalsweekend gehouden worden middels een kerkviering. Ook tijdens deze viering zullen enkele artiesten op gepaste wijze komen zingen.

Karnavalsweekend 2008
Zaterdag 02 februari 2008: Feestavond voor de jeugd met Hike
Zondag 03 februari 2008: Familiecarnaval m.m.v. de Millenium Showband
Maandag 04 februari 2008: Brunch met aansluitend familiecarnaval m.m.v. de Millenium
Showband

Lentekarnaval: 17 mei 2008
Deze dag staat in het teken van een gezellige familiedag. Vanaf 12.30 uur ’s middags zijn er de Rabobank-kinderspelen en zal Warboel optreden voor de allerkleinsten. Tevens zal er een ballonnenwedstrijd georganiseerd worden. Voor de jeugd en de mensen die zich nog jeugdig voelen wordt er voor het eerst sinds jaren weer een zeskamp georganiseerd. Waarbij de deelnemers bestaan uit diverse karnavalsgroepen. Deze activiteiten zullen starten om 15.00 uur en gaan plaatsvinden op het weiland tegenover zaal ’t Molentje. Er is hiervoor reeds de hulp ingeroepen van een professioneel bureau om er een geweldig spektakel van te maken. In zaal ’t Molentje zal ’s avonds een spetterend feest georganiseerd worden met de meest geflipte band van Nederland: Flippen