CV de Metworst

Search
Close this search box.

Dit is het programma van carnaval 2023!

Met de feestdagen nog maar net achter de rug, is het alweer tijd om vooruit te kijken naar wat de volgende feestdagen, namelijk de carnaval, ons gaat brengen. En dat je hiervoor bij de Metworst moet zijn, dat lijkt ons duidelijk. Want bij de Metworst, daar gaat pas laat het lampje uut, ondanks het motto van onze hoogheden: Wi-j doen ut lampje uut.

Mede dankzij talloze vrijwilligers en sponsoren is het de Metworst ook dit jaar weer gelukt om een gevarieerd programma in elkaar te zetten. Wat dacht je van het grootste Carnavalsbal in de omstreken en wel in ons Carnavalsdorp Zillewold. Of dat je tijdens de drie dagen in het carnavalsweekend slechts 1 keer entree hoeft betalen!!

Pronkzittingen:
Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari organiseren wij onze gezellige pronkzittingsavonden. Vrijdag is helemaal UITVERKOCHT! Voor zaterdag zijn nog een paar kaarten bestellen door te mailen naar: financieel@cvdemetworst.nl. De muzikale ondersteuning van deze avonden is in handen van onze nieuwe huisband “Band Met Worst” en ook staat er uiteraard om een gezellige afterparty gepland om laat het lampje uut te doen. Beide avonden starten om 20.11 uur, gezelligheid gegarandeerd.

Grandioze Feestavond
Traditiegetrouw start het Carnavalsweekend op zaterdag 18 februari met het grootste carnavalsfeest in Zillewold. Een hossende menigte zal onder de klanken van JETSET LIVE en DJ Vakman Johnny feest vieren tot in de late uurtjes. Uiteraard zullen alle aanwezigen in hun eigen creatie verschijnen, want het is en blijft een gekostumeerd bal. Nog geen mooi outfit? Neem dan even een kijkje bij de Welkoop. Kaarten voor deze avond zijn helemaal UITVERKOCHT!!

Carnavalszondag
Op zondag 19 februari, als de optocht weer door de Zillewoldse straten is getrokken, wacht ons een spetterend optreden van de Perfect Showband. Hossen, meezingen, polonaise lopen, een proatje maken, een biertje drinken, oude bekenden weerzien, alles kan op deze middag. We starten na de optocht met dit grandioze festijn en de entree is gratis! Anders dan voorgaande jaren is dat er ook in de tent muziek zal zijn. Is het voor u te druk in de zaal, drink gemoedelijk een biertje in de tent. DJ Bram Thiele verzorgt hier de muziek.

Malle Metworst Maandag
Kun je er niet genoeg van krijgen? De maandag, 20 februari, zal opnieuw een mega feestdag worden. Bij binnenkomst zal in de tent Xplain voor de muziek zorgen en kan het feest beginnen. Op deze dag zal ook de Perfect Showband weer hun beste beentjes voor zetten. En alsof ook dat nog niet genoeg is, zullen ook de BEATCROOKS het podium van De Metworst gaan betreden. Met al deze gasten kan het niet anders dan dat er een explosie van feest zal plaats vinden in onze residentie. Let op! De entree is wederom gratis!

De Metworst was aan zet, nu de bezoekers. Maak er met z’n allen een mega mooi en vet carnaval van en bezoek ons op een van de (of alle) genoemde dagen. Volg ons op Facebook en Instragram voor meer informatie!