CV de Metworst

Search
Close this search box.

Programma Carnaval 2020

Carnaval vier je bij de Metworst. En met dit programma wordt het gegarandeerd weer een super Carnaval

Nog iets meer 1 maand en dan 'begint' de carnaval en dus is het tijd om vooruit te kijken naar wat er deze Carnaval allemaal te beleven valt bij de Metworst. Want bij de Metworst daar gebeurt het… Wi-j redden ons d'r wel met!

Mede dankzij talloze vrijwilligers, sponsoren en diverse andere geledingen binnen het Zillewoldse Carnaval is het de Metworst ook dit jaar weer gelukt om een gevarieerd programma in elkaar te zetten. Wat dacht je van het grootste Carnavalsbal in de omstreken en wel in ons Carnavalsdorp Zillewold. Of dat je tijdens de drie dagen in het carnavalsweekend slechts 1 keer entree hoeft betalen!!

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari organiseren wij onze gezellige pronkzittingsavonden. De kaarten voor beide avonden waren in een mum van tijd UITVERKOCHT! De muzikale ondersteuning van deze avonden is in handen van onze nieuwe huisband "Band Met Worst" en de afterparty wordt op vrijdag verzorgt door DJ Jari en zaterdag door DJ Vakman Johnny. Beide avonden starten om 20.11 uur, gezelligheid gegarandeerd.

Traditiegetrouw start het Carnavalsweekend op zaterdag 22 februari met het grootste carnavalsfeest in Zillewold. Een hossende menigste zal onder de klanken van Q5 new Style en DJ Jari feest vieren tot in de late uurtjes. Uiteraard zullen alle aanwezigen in hun eigen creatie verschijnen want het is en blijft een gekostumeerd bal. Nog geen mooi outfit? Neem even een kijkje bij de Welkoop en maak meteen gebruik van de 10% korting op 1 artikel met je Metworst lidmaatschapskaart. De kaarten voor deze feestavond zijn UITVERKOCHT!

Op zondag 23 februari, als de optocht weer door de Zillewoldse straten is getrokken, wacht ons een spetterend optreden van de Perfect Showband. Hossen, meezingen, polonaise lopen, een proatje maken, een biertje drinken, oude bekenden weerzien, alles kan op deze middag. We starten na de optocht met dit grandioze festijn en de entree is gratis! 

Kun je er niet genoeg van krijgen? De maandag, 24 februari, zal opnieuw een mega feestdag worden. Bij binnenkomst hoor je vette beats en carnavalsschlagers van DJ Vakman Johnny. Hij mixt verzoekjes en pauze aan elkaar door, dus stoppen met polonaise lopen is er ook dit jaar niet bij. Op deze dag zal ook de Perfect Showband weer hun beste beentjes voor zetten. En alsof ook dat nog niet genoeg is, zal ook Stef Ekkel, met onder andere zijn tophit 'Liever te dik in de kist', het podium van De Metworst gaan betreden. Met al deze gasten kan het niet anders dan dat er een explosie van feest zal plaats vinden in onze residentie. Let op! De entree is wederom gratis!

De Metworst was aan zet, nu de bezoekers. Maak er met z'n allen een mega mooi en vet carnaval van en bezoek ons op een van de (of alle) genoemde dagen. Volg ons op Facebook, Twitter en Instragram voor meer informatie!

Wi-j redden ons d'r wel met!