CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Programma Carnaval 2018

Carnaval vier je bij de Metworst. En met dit programma wordt het gegarandeerd weer een super Carnaval

2018 is begonnen en dus is het tijd om vooruit te kijken naar wat er deze Carnaval allemaal te beleven valt bij de Metworst. Want bij de Metworst daar gebeurt het… Wi'j hebben d'r lak an!!

Mede dankzij talloze vrijwilligers, sponsoren en diverse andere geledingen binnen het Zillewoldse Carnaval is het de Metworst ook dit jaar weer gelukt om een gevarieerd programma in elkaar te zetten. Wat dacht je van het enigste Carnavalsbal in de omstreken en wel in ons pitoreske Zillewold. Of van de drie dagen in het carnavalsweekend slechts 1 keer entree betalen!!

Over een kleine twee weken beginnen we met een opwarmertje voor de carnaval in onze residentie. Op zaterdag 20 Januari (22 dagen voor carnavalszondag) zal om 20.41 uur het Wagenbouwersfeest plaatsvinden. Deze gezellige en informatieve avond zal in het teken staan van de wagenbouwers uit de gehele regio. DJ Vakman Johnny zal deze avond muzikaal aan elkaar draaien. Lekker opwarmen voor de carnaval dus!!

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari organiseren wij onze gezellige pronkzittingsavonden. Voor de zaterdag editie zijn op het moment van schrijven nog enkele kaarten beschikbaar, de vrijdag was in een mum van tijd UITVERKOCHT!. De muzikale ondersteuning van deze avonden is in handen van ons huisdweilorkest "de Kroezenhökers" en de afterparty wordt op vrijdag verzorgt door DJ Jari en zaterdag door DJ Vakman Johnny. Beide avonden starten om 20.11 uur, gezelligheid gegarandeerd.

Traditiegetrouw start het Carnavalsweekend met het grootste carnavalsfeest in Zillewold. Een hossende menigste zal onder de klanken van  Q5 new Style feest vieren tot in de late uurtjes. Uiteraard zullen alle aanwezigen in hun eigen creatie verschijnen want het is en blijft een gekostumeerd bal. Nog geen mooi outfit? Neem even een kijkje bij de Welkoop en maak meteen gebruik van de 10% korting op 1 artikel met je Metworst lidmaatschapskaart. Kaarten zijn ondertussen al UITVERKOCHT!!

Op zondag, als de optocht weer door de Zillewoldse straten is getrokken, wacht ons een spetterend optreden van de Perfect Showband. Hossen, meezingen, polonaise lopen, een proatje maken, een biertje drinken, oude bekenden weerzien, alles kan op deze middag. We starten na de optocht met dit grandioze festijn en de entree is gratis!

Kun je er niet genoeg van krijgen? De maandag zal opnieuw een mega feestdag worden. Bij binnenkomst hoor je vette beats en carnavalsschlagers van DJ Vakman Johnny. Hij mixt verzoekjes en pauze aan elkaar door, dus stoppen met polonaise lopen is er dit jaar niet bij. Op deze dag zal ook de Perfect Showband weer hun beste beentjes voor zetten. En alsof ook dat nog niet genoeg is, zal ook HET FEESTTEAM het podium van De Metworst gaan betreden. Met deze gasten kan het niet anders dan dat er een explosie van feest zal plaats vinden in onze residentie. Let op! De entree is wederom gratis!

De Metworst was aan zet, nu de bezoekers. Maak er met z'n allen een mega mooi en vet carnaval van en bezoek ons op een van de (of alle) genoemde dagen. Volg ons op Facebook en Twitter voor meer informatie!

Carnaval vieren bij de Metworst! Wi-j hebben d'r lak an!!