CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prinses Linde en Adjudant Hessel

Vandaag zijn de nieuwe hoogheden bij het Jeugdcarnaval gepresenteerd. Prinses Linde Tangelder en Adjudant Hessel Disbergen regeren dit jaar onder het motto: 'tis'téénof'tander

Vandaag zijn de nieuwe hoogheden bij het Jeugdcarnaval gepresenteerd. Prinses Linde Tangelder en Adjudant Hessel Disbergen regeren dit jaar onder het motto: 'tis'téénof'tander.

In een uitverkocht Molentje was het een zeer gezellige middag voor het publiek. Het programma zat goed in elkaar en de artiesten waren top. Ondanks hun mogelijke jetleg, want het geheel speelde zich af op het vliegveld waar uiteindelijk na een wervelende show met diverse artiesten, zoals K4 die op het vliegveld gestrand waren. Uiteindelijk kwamen Prinses Linde en Adjudant Hessel met enige vertraging uit de bagageruimte. Een Prinsenpaar die direct liet merken goed uit hun woorden te komen. Zo vroegen ze zich waar het motto van De Foekepot op sloeg: Wen d'r maor an. Maar waar moeten we dan aan wennen? Dat de Prins uit Terborg komt, evenzo als de voorzitter, de secretaris, de ceremoniemeester en zelf een enkele Rv11 lid… 'tistéénoftander!

Hoe dan ook ze gaven er direct kleur an en we verwijzen graag voor meer info naar www.jeugdcarnavalsilvolde.nl