CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prinsenpresentatie 12 november!

Silvolde – In Silvolde en omstreken begint de carnaval al weer te leven. Bouwgroepen beginnen met het bouwen van prachtige praalwagens en loopgroepen zijn ook alweer begonnen met het maken van prachtige pakken. Ook bij Carnavalsvereniging de Metworst zitten ze op dit moment niet stil. Op de achtergrond wordt er al hard gewerkt om op zaterdag 12 november in residentie ’t Molentje in Silvolde de nieuwe hoogheden te presenteren tijdens de Prinsenpresentatie.

Deze avond zit weer bomvol met verschillende dansen van de dansgarde, buuts van hoog niveau die uw lachspieren aan het werk zullen zetten en er wordt teruggekeken op een grandioze zomercarnaval met Metwaldus de 58e Sjoerd de Jong en adjudant Sido Hegman. Aan hun motto heeft het niet gelegen: Ut lup altied weer uut. En dat hebben we geweten in Zillwold. Na een verkleinde versie van de carnaval in februari met 500 personen in onze residentie tot een geweldige Zomercarnaval in de tent.

Na dit bijzondere, maar ontzettend gezellige jaar zullen zijn de scepter doorgeven aan…  ja, aan wie eigenlijk? Wie wordt Metwaldus de 59e? En wie zal hem of haar begeleiden als adjudant? We gaan het zien op zaterdag 12 november om 20.00 uur in ’t Molentje, Molenweg 3 in Silvolde. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom! Voor meer informatie: Volg CV de Metworst ook op Facebook en Instagram.

Prinsenpresentatie CV de Metworst
Zaterdag 12 november 20.00 uur (deur open om 19.00 uur)
Residentie ’t Molentje in Silvolde

Carnaval vier je bij de Metworst!