CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prinsenloge tijdens daklozen

Wist u dit al? Als jaren helpen verschillende Metworst leden mee tijdens het daklozen festival…

Als jaren helpen verschillende Metworst leden mee tijdens het daklozen festival eind juni. Sommige verzorgen in de VIP tent de bezoekers van een natje en een droogje. Weer andere staan aan de kassa of tappen biertjes in de tent voor alle dorstige bezoekers. Als er wat te feesten is in het dorp dan is “De Metworst “ van de partij.

Zo ook op het daklozenfestival. Een bijzonder attractie binnen dit festijn is al jaren de plek in de tent alwaar de bonnen uitgifte zijn gestalte krijgt. Wat menigeen niet weet is in de afgelopen jaren dit een pure Metworst aangelegenheid geweest. Prins Metwaldus de 40ste en 41ste houden hier al jaren lang spreekuur tijdens daklozen.


De 40e en de 41e Prins van de Metworst zetten zich vrijwillig in voor het daklozenfestival!

De heren hebben deze prinsen loge op dezelfde manier ingericht als hun eigen woonkamer. Dit om de daklozen toch nog een beetje het thuis gevoel te geven. Naast de verkoop van consumptiebonnen kun je hier tijdens ook terecht voor een goed gesprek of een degelijk (drank)advies. Maar afgelopen jaar kon Metwaldus de 40Ste niet aanwezig zijn en moest er een stágiere worden ingezet. En wie zat er afgelopen jaar in de prinsen loge????

Jawel !! Prins Metwaldus 44ste in hoogst eigen persoon! Hoezo wordt de prins pas op de 11de van de 11de bekend gemaakt. Het is gewoon een kwestie van op het juiste moment opletten en de juiste conclusies trekken. We zijn benieuwd wie er dit jaar met daklozen in de loge mogen zitten of zal Prins Metwaldus de 45e elders op een Zillewolds festijn te zien zijn? Opletten dus!