CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prinsenborden en onderscheidingen

De prinsenborden zijn weer geplaatst! En op grote hoogte dit jaar!

Op vrijdag 7 februari werd door de mannen van de raad van elf weer hard gewerkt. De huizen van Metwaldus de 57e Marco Immink en adjudant Frank Pothoff werden versierd, zodat heel Zillewold weet (als ze dat nog niet wisten) dat zij onze hoogheden zijn. Vorig jaar hebben we voor het eerst deze prachtige bogen geplaatst en dit jaar ging dat alweer een stuk sneller, zodat er meer tijd was om even lekker op te warmen in de après-ski hut van adjudant Frank.

Later trokken we allemaal op de fiets naar de boerderij van Metwaldus. Daar was het plaatsen van het bord een iets grotere uitdaging. We gingen namelijk de hoogte in. Maar we kunnen ook hier zeggen dat onze handige mannen van de raad van elf en bestuur ook dit weer voor elkaar hebben gekregen. Het bord wordt goed uitgelicht en is vanaf onze residentie goed te zien.

In de schuur van Metwaldus konden we onder genot van het een heerlijk biertje ook al een klein beetje van de wagen van een van de jongste wagenbouwgroepen bewonderen! Matties, jullie redden je er wel met! Als verrassing werd er door de Timp ook heerlijke snacks en friet geserveerd om de hongerige magen weer te vullen, waar ook onze wagenbouwers even heerlijk van kwamen genieten.

Uniek aan deze avond was de onthulling van de onderscheiding van dit jaar. Metwaldus de 57e presenteerde vol trots zijn prachtige onderscheiding en bedankte daarvoor in het bijvoorbeeld M en 3xJ (Monique, Jet, Jurgen en Jari) voor hun inzet. Daarna kregen alle aanwezigen een onderscheiding omgehangen en werd er tot in de late uurtjes nog gezellig genoten van een biertje en andere drankjes. Ook met deze avond hebben we ons weer prima gered!

   

Klik hier voor meer foto's van deze avond!

Wi-j redden ons d'r wel met!