CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prins Metwaldus de 77ste !!!

fallback image post metworst

Vannacht bereikte de redactie het bericht dat er wederom een Metworstje is geboren die aanspraak wil maken op de titel Metwaldus de 77ste. Na Rick Heuvels, Beernd Scholten is het nu Teun van Aken die aanspraak wil maken op de titel.

Een gelukkige Teun in de handen van mama Jolanda

Vannacht bereikte de redactie het bericht dat er wederom een Metworstje is geboren die aanspraak wil maken op de titel Metwaldus de 77ste. Na Rick Heuvels, Beernd Scholten is het nu Teun van Aken die aanspraak wil maken op de titel. Onderstaand het blijde bericht

Beste Metworsten,

De eerste foto’s van Prins Metwaldus de 77ste zijn eindelijk vrijgegeven!

Na een keizersnede zag hij op 30 december om 22:54 uur het prinselijke wereldlicht. Het was een zware bevalling, maar ik zei al tegen Jolanda: Vaak bu’j te bang! De meeste vaders roepen tijdens een bevalling tegen hun vrouw: Alles kump goed!
Toch vond ik dat bij deze bevalling niet gepast…
Vroegere motto’s kwamen wel goed van pas, zoals: De beuk d’r in! Wi’j hebt d’r zin an! Ut mot niet gekker worden! Niet denken moar doen! ‘T is één pot nat! Hoe voller hoe doller! En natuurlijk mijn eigen motto als jeugdprins: Lachen hef veurrang!

Vaak bu'j te bang, maor hier bun ik dan!

Pfff. ff bijkomen

Ook het motto van de jeugd deed het goed vandaag voor het vruchtwater: Laat maar varen!
Prins Metwaldus de 77ste is 53 cm lang, 4505 gram zwaar en luistert naar de boerennaam Teun!

Moeder en Teun maken het goed!
Hij zal over 30 jaar als prins gaan regeren onder het motto: Teuntje hoger!

Alaaf,
Papa Remco
Papa Bremske
Papa Prins Metwaldus de 44ste
Papa Jeugdprins Remco

Kortom: Ooit een baby gezien met zoveel vaders?

P.S. Voor Ruud, Niek en Dennis: Voor het kraamschudden kunnen jullie mij bereiken op mien telefoonnummer (bij de redactie bekend) P.S. Bart, Peter, Rene: Voor jullie geldt hetzelfde. Jullie willen immers ook de kinderen af die in jullie jaar verwekt zijn…