CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prins Metwaldus de 51ste

Daar stonden ze dan voor het eerst op het metworstpodium de nieuwe Prins Metwaldus de 51ste: Sander Klomberg en zijn adjudant: Arjan Gregoor

Daar stonden ze dan voor het eerst op het metworstpodium de nieuwe Prins Metwaldus de 51ste: Sander Klomberg en zijn adjudant: Arjan Gregoor. Nadat er een jaar lang kleur aan is gegeven bij De Metworst geven we er komend jaar een slinger aan onder het motto van de nieuwe P&A: Wi'j bunt d'r an verslingerd. Voorafgaand waande de aanwezige bezoekers zich in een horrorachtige omgeving alwaar St. Maarten werd gevierd. Diverse medewerkers liepen met lampionnetjes, de Sint kwam voorbij en uiteindelijk kwamen P&A uit een grote pompoen tevoorschijn. Binnenkort kunt u op deze site de presentatie terug zien. De beide heren gaven er direct een slinger an. 

Maar voorafgaand aan de presentatie was er door de programmacommissie weer een leuk, ontspannend en gezellig programma in elkaar gedraaid. Waarin afscheid werd genomen, mensen welkom werden geheten en er ook tijd was voor een gezellige praatje onder het genot van een drankje.Zo werd er afscheid genomen van de oudste dansgarde en werden de dames van de nieuwe dansgarde voorgesteld: onze Red White Dynamite girls. Ze lieten meteen hun eerste danskunsten zien aan het aanwezige publiek. Maar er werd op deze avond zoals gezegd meer afscheid genomen. 

Zo werden Julius en Lars bedankt voor hun kleurrijke jaar. Hierop werd door Jos en Peter teruggeblikt, maar ook Julius en Lars deden al zingend een terugblik en bedankten ze iedereen voor het mooie feest. De beide heren werden bedankt met de gebruikelijke Metworstcadeaus en Lars gaf aan toe te zijn aan een nieuwe functie bij De Metworst, die van Penningmeester. Want ook Maurice Scholten nam deze avond afscheid. Na 16 jaar in het Bestuur te hebben gezeten als Penningmeester heeft hij in Lars zijn opvolger gevonden. Mau werd voor zijn bewezen diensten bedankt en opgenomen in het selecte gezelschap van Saussion d'honeurs van De Metworst. Naast het afscheid nemen was er ook tijd voor buut. zoals die van Tafel11, zij zaten in de biechtstoel en brachten lekkere droge humor ten gehore. De beide dansgardes traden op en alles werd aan elkaar gedweild door de Kroezenhøkers. Kortom de Metworst geeft een slinger aan het nieuwe karnavalsjaar. Later volgt  nog een digitale sfeerrepportage van de avond op de deze site en in het fotoalbum.